Galatasaray Galatasaray yıldızını Suudi Arabistan'da buldu! İngilizler de peşinde

Galatasaray yıldızını Suudi Arabistan'da buldu! İngilizler de peşinde

03.07.2024 - 20:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılıların yeni hedefinin Suudi Arabistan'da forma giyen 28 yaşındaki sol kanat olduğu öne sürüldü.

Galatasaray yıldızını Suudi Arabistanda buldu İngilizler de peşinde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların Michy Batshuayi transferinin ardından sol kanat pozisyonuna takviye yapma konusunda girişimlerini hızlandırdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin sol kanat transferinde rotasını Suudi Arabistan'a çevirdiği öne sürüldü. İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Al Ettifaq forması giyen Demarai Gray'in peşine düştü.

Sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunu transfer listesine dahil ettiği ve durumunun takipçisi olduğu belirtildi. Demarai Gray için İngiltere'den de taliplerin bulunduğu aktarıldı.

Galatasaray yıldızını Suudi Arabistanda buldu İngilizler de peşinde

Jamaikalı sol kanat, geride kalan sezonda Al Ettifaq formasını 25 maçta giydi. Demarai Gray bu müsabakalarda 4 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu, takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

Demarai Gray'in Al Ettifaq ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 28 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Haberin Devamı

Birmingham altyapısında yetişen Demarai Gray daha sonra Leicester City, Bayer Leverkusen ve Everton'da oynadı. Al Ettifaq, 2023-2024 sezonu başında Demarai Gray için 9 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaray yıldızını Suudi Arabistanda buldu İngilizler de peşinde

Demarai Gray, Jamaika Milli Takımı'nın formasını 10 kez terletti. 28 yaşındaki kanat oyuncusu bu mücadelelerde 5 gol atma başarısı gösterdi.