Fenerbahçe Acun Ilıcalı, Barcelona'yı doğruladı! 'Evet gidiyor'

Acun Ilıcalı, Barcelona'yı doğruladı! 'Evet gidiyor'

03.07.2024 - 14:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yöneticisi ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, Barcelonayı doğruladı Evet gidiyor

Hull City'nin sahibi ve Fenerbahçe'de futboldan sorumlu yönetici olan Acun Ilıcalı, Jaden Philogene transferi ve Barcelona sorularına cevap verdi.

Haberin Devamı

AMACIM FUTBOLDAN PARA KAZANMAK DEĞİL
İngiliz medyasından talkSport'a konuşan Ilıcalı şunları söyledi: "Hull City taraftarlarına kimseyi satmayacağımızı söyledim. Benim futbolda amacım para kazanmak değil, amacım güçlü ve daha büyük bir kulüp yaratmak. Ancak, daha büyük bir kulüp yapmak için bazen bir oyuncu 'gitmek istiyorum' derse, bu farklı bir durumdur. Bir oyuncunun gitmesi yolun sonu değildir. Oyuncularımdan herhangi biri, bir sözleşmesi olduğu için onları zorlayarak kariyerlerini ya da ruh hallerini asla mahvetmek istemem.

EVET BARCELOBA PHILOGENE İLE İLGİLENİYOR
Evet, Barcelona'nın Jaden Philogene'ye ilgisi gerçek. Jaden taşınmak istiyorsa ve bir yere gitmek istediğini söylüyorsa, bu çok fazla yapamayacağımız bir şey çünkü bu onun hayatı. Oyuncularımın hepsini seviyorum. Benim için, onların hayatı ve kariyeri için ben de sorumluyum. Eğer bizimle oynamak istemezlerse, bizimle oynamak istemezler."

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Barcelonayı doğruladı Evet gidiyor

BARCELONA'DAN 23 MİLYON EURO TEKLİF
Sky Almanya'dan Florian Plettenberg'in haberine göre Barcelona, Hull City'nin yıldızı Philogene için 23 milyon euroluk bir teklifte bulundu. İngiliz futbolcunun sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

5.8 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENMİŞTİ
Hull City, Jaden Philogene transferi için 5.8 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Acun Ilıcalı'nın Philogene ile ilgili "Bir futbolcu aldım aklın hayalin durur. Bu ismi bir kenara yazın" sözleri dikkat çekmişti. İngiliz oyuncu, geçen sezon oynadığı 32 lig maçında 12 gol atıp 6 asist yaptı.