GalatasarayGalatasaray transfer haberleri! 28 Haziran transfer günlüğü

Galatasaray transfer haberleri! 28 Haziran transfer günlüğü

28.06.2017 - 10:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Transferde en hızlı takımlardan bir tanesi olan Galatasaray Belhanda ve Gomis'i dün Kap'a duyurdu. Maicon transferi konusunda da mutlu sona çok yakın olan Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Galatasaray ile ismi transfer dedikodularına karışan oyuncular Konoplyanka, Asamoah ve Lemina

Galatasaray transfer haberleri 28 Haziran transfer günlüğü

Galatasaray transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Dün Belhanda, Gomis'i KAP'a duyuran Galatasaray'da Fransız golcü Bafetimbi Gomis buün saat 17:00'da İstanbul'a geliyor. Öte yandan Stoper transferi konusunda Maicon ile büyük ölçüde anlaşan Galatasaray bu transferi de kısa sürede tamamlaması bekleniyor. İşte 28 Haziran Galatasaray transfer haberleri....

Haberin Devamı

Galatasaray Konoplyanka ile görüşmelere başladı!

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılıların gündemine gelen son isimse geçtiğimiz sezon Schalke'de forma giyen Yevhen Konoplyanka.

Ukraynalı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladı.

Galatasaray transfer haberleri 28 Haziran transfer günlüğü

Gelecek sezon 4-3-3 sistemiyle oynamak isteyen teknik direktör Igor Tudor'un bu sistemde ileri üçlünün solunda Belhanda, ortada Gomis ve sağ tarafta da Konoplyanka'yı düşündüğü ve bu sebeple Ukraynalı oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Konoplyanka, 2015 yılında Dnipro ile Avrupa Ligi finali oynamış ve tüm Avrupa takımlarının dikkatini çekmişti. (Bein Sports)

Haberin Devamı

Galatasaray'a Juventus'tan müthiş ikili: Asamoah ve Lemina!

Galatasaray, Imbula transferinin çıkmaza girmesi üzerine orta sahadaki boşluğu Juventus’tan doldurmak için harekete geçti. Igor Tudor’un belirlediği isimlerse Kwadwo Asamoah ve Mario Lemina. Hırvat hocanın önceliği bir joker olarak gördüğü Asamoah...

Transferin hızlı kulübü Galatasaray, orta alan takviyesini Juventus’tan yapmak istiyor. Belhanda, Gomis ve Maicon’u kadrosuna katan Galatasaray, talip olduğu Imbula için Stoke City’nin önceliği Nice’e vermesi üzerine, Juventus’tan Kwadwo Asamoah ve Mario Lemina’yı kiralamak için harekete geçti.

Galatasaray transfer haberleri 28 Haziran transfer günlüğü

İtalyan kulübüne resmen başvuru yapılırken teknik direktör Igor Tudor’un önceliği Asamoah’tan yana.

Çünkü Tudor, Ganalı futbolcunun tam bir joker olduğunu; orta alanın hem sağında hem de solunda oynadığını belirterek, kendi oyun sistemi için daha yararlı olacağını düşünüyor.

Ancak, Asamoah’ın transferinin gerçekleşmesi halinde de orta sahaya bir isim daha isteyen Tudor, bunun için Lemina adını verdi. Orta sahanın merkezinde oynayan 23 yaşındaki Gabonlu oyuncu, ihtiyaç halinde defans önünde de yer alabiliyor.

Sarı kırmızılı yönetim, iki oyuncu için de beklemeye geçti. İtalyan kulübünün şartları belli olduktan sonra yeniden bir değerlendirme yapılacak ve bu isimler için nihai karar verilecek. Her iki isimden de sonuç alınamaması halinde yeni arayışlara girilecek. (Fanatik)

Haberin Devamı

Cimbom'a bir golcü daha.

Büyük harekat: Gomis tamam; Stevan Jovetic sırada... Fransız yıldızın transferini bitiren sarı-kırmızılı kulübün, İnter’in kadroda düşünmediği Karadağlı Jovetic için de girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken yeni isimler de bir bir gelmeye devam ediyor. Lukas Podolski'yi gönderen ve Eren Derdiyok'un performansından memnun olmayan sarı-kırmızılı ekip forvet hattı için Bafetimbi Gomis ile anlaşırken İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

Galatasaray transfer haberleri 28 Haziran transfer günlüğü

Galatasaray'ın İnter'in gelecek sezon kadroda tutmayı düşünmediği Stevan Jovetic ile ilgilendiği öne sürüldü. İtalyan basını; İnter'in yeniden kiralamak istediği 26 yaşındaki golcü için sarı-kırmızılı kulübün devrede olduğunu bildirildi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Karadağlı Stevan Jovetic için Galatasaraylı idarecilerin bir süredir görüşme yaptığı ve önemli aşama kaydedildiği ifade edildi. Sevilla'nın 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmak istemediği ve İnter'in de kadroda düşünmediği oyuncuyu sarı-kırmızılı takıma verme ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

PARTİZAN'DA PARLADI

Futbola 2006 yılında Sırbistan'ın Partizan kulübünde başlayan 26 yaşındaki Stevan Jovetic, gösterdiği performansla yurt dışındaki kulüplerin ilgisini çekti. Fiorentina'ya transfer olan golcü oyuncu 4 sezonda 111 maçta 41 gol kaydetti. Ardından Manchester City'nin kadrosuna katılan Karadağlı oyuncu 49 maçta 24 gol attı ve 2015-16 sezonu başında İnter'in yolunu tuttu.

DEVLERİN GÖZDESİ

Partizan Belgrad, Fiorentina, Manchester City, İnter ve Sevilla formaları giyen Karadağlı golcü, kariyeri boyunca 271 maça çıktı, 46 gol atıp, 32 de gol pası verdi.

SERVET HARCADILAR

2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki golcü için bugüne kadar 47.5 milyon euro bonservis bedeli ödendi. (Fotomaç)

Calleri sürprizi

Sezona 3 forvetle başlamaları gerektiğini düşünen Hırvat hocanın talebini değerlendiren yönetim, Jonathan Calleri’yi gündemine aldı.

Haberin Devamı

Transferde bek ve ön libero bölgesine yoğunlaşan Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi... Yeni sezon öncesi kadro planlamasını büyük bir titizlikle yapan teknik direktör Igor Tudor'un bir forvet takviyesi daha istediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen yönetim, scout ekibinin de önerisiyle Jonathan Calleri'yi gündemine aldığı belirlendi. Geçen sezonu West Ham'da kiralık olarak geçiren Arjantinli yıldızın bonservisi Uruguay kulübü Maldonado'da bulunuyor. Galatasaray'ın Maldonado'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı, önümüzdeki günlerde Calleri'nin menajeriyle de temasa geçileceği öğrenildi. 23 yaşındaki oyuncu geçen sezon 21 maçta sadece 1 gol atarak hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray transfer haberleri 28 Haziran transfer günlüğü

GEÇEN SEZON BÜYÜK SIKINTI YAŞANDI

Tudor'un Gomis'in dışında bir forvet daha istemesinin perde arkasında Eren Derdiyok olduğu belirtiliyor. Genç teknik adamın Eren'e hiç güvenmediği ve bu nedenle sezona 3 forvetle başlamak istediği belirtiliyor. Galatasaray geçtiğimiz sezona da Eren, Podolski ve Sigthorsson forvet rotasyonu ile başlamıştı. Sigthorsson'un sakatlığı sonrasında sıkıntı yaşanmıştı.. (Takvim)