GalatasarayGalatasaray'dan Derrick Köhn için KAP bildirimi! İşte bonservis bedeli

Galatasaray'dan Derrick Köhn için KAP bildirimi! İşte bonservis bedeli

30.08.2024 - 17:31 | Son Güncellenme:

Performansıyla eleştirilerin odağı olan Derrick Köhn, Galatasaray'dan ayrıldı. İşte 25 yaşındaki sol bekin yeni takımı...

Galatasaraydan Derrick Köhn için KAP bildirimi İşte bonservis bedeli

Galatasaray'da kötü gidişatın sorumlularından birisi olarak gösterilen Derrick Köhn takımdan ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, 25 yaşındaki sol bekin Almanya'ya yola çıktığını TFF'ye bildirdi. Werder Bremen, Derrick Köhn'ün kiralık transferi için Galatasaray ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

SAĞLIK KONTROLLERİ BREMEN'E GİTTİ

Alman savunmacı cuma günü sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçmek için Bremen'e gitti.

MALİ DETAYLAR BELLİ OLDU

Galatasaray'dan transferle ilgili KAP bildirimi geldi: Profesyonel futbolcumuz Derrick Köhn’ün 2024-2025 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda SV Werder Bremen GmbH&Co. KGaA ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, satın alma opsiyonunun kullanılması durumunda SV Werder Bremen GmbH&Co. KGaA, kulübümüze kesin transfer bedeli olarak 5.125.000 euro ödeyecektir. İlaveten anlaşmada geçici transfer dönemi için 400.000 euro tutarında şarta bağlı bonus yer almaktadır.

OKAN BURUK ERKENDEN OYUNDAN ALMIŞTI

Galatasaray'da performansı eleştirilen oyuncuyu Okan Buruk da son oynanan Young Boys maçında devre arasında oyundan almıştı. Cim Bom'un geçtiğimiz sezonun devre arasında 3.3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Köhn, 19 maça çıkarken 1 gol, 2 asistlik skor üretti.

Haberin Devamı

KÖHN'DEN VEDA MESAJI
Derrick Köhn, veda mesajı yayımladı. Köhn, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geldiğim ilk günden beri Galatasaray'ın başarısı için çalıştım ve bu formayı giymekten dolayı her zaman onur duydum. Sarı-kırmızılı taraftarların önüne çıkmak, bu büyük camiaya hizmet etmek benim için her zaman büyük bir keyif oldu. Hayatımda unutamayacağım günleri burada yaşadım ve şu an kısa bir süre için buradan ayrılıyorum. Her zaman söylediğim gibi 'En büyük cimbom.' Başarılar Galatasaray." ifadelerini kullandı.