GalatasarayGalatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Hermoso ve Jacobs cevabı! Taraftarlardan özür diledi

Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Hermoso ve Jacobs cevabı! Taraftarlardan özür diledi

30.08.2024 - 16:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu'ndan transfer çalışmaları hakkında açıklama geldi. Hatipoğlu yaşanan kötü süreç için taraftarlardan özür dilerken, takımın son durumuna dair bilgiler de verdi.

Galatasarayda İbrahim Hatipoğlundan Hermoso ve Jacobs cevabı Taraftarlardan özür diledi

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, takımın son durumunu değerlendirdi. Hatipoğlu transferler hakkında da bilgi verdi. 

Haberin Devamı

'TÜM TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ'

Bu vesileyle G.Saray taraftarlarından özür diliyoruz. Yeni formatta UEFA Avrupa Ligi de oldukça heyecan verici. Çok iyi takımlarla çok çekişmeli bir lig yaşayacağız. Burada Galatasaray her turnuvada olduğu gibi finali hedefliyor. Burada 3 Türk takımı aynı ligde boy gösterecek. Aynı puan tablosunda yer alacak. Umarım finalde bir Türk takımı ile birlikte tarihe geçer bu kupayı ülkemize getiririz.

Yeni bir hedef doğrultusunda transfer çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Süre çok uzun değil. Avrupa'da bu akşam itibariyle transfer sona erecek. Ülkemizde ise 13 Eylül'e kadar devam ediyor. Bu süreci iyi değerlendirip takımımızı daha iyi hale getireceğiz. Zaten iyi bir takımımız var. En az 2 transfer daha yaparak takımı daha da güçlendireceğiz.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA MORAL, MOTİVASYON NASIL?

Takımımız da taraftarlar gibi Şampiyonlar Ligi'nde katılamadığı için çok üzgündü. Ancak profesyonel bir takımız. Tecrübeli oyuncularımız var. Bizim için hedeflerin biri biter biri başlar. İlk hedefimiz 25. şampiyonluğu ilan etmek. Tüm oyuncularımız bu bilinçte ve bu motivasyonda. İkinci hedefimiz de yeni formatta Avrupa Ligi. Biz burada final oynamak istiyoruz. Oyuncularımız o akşam çok üzgündü. Ancak ertesi sabah yeni hedefimize konsantre olduk ve çalışmalara başladık. Şu anda motivasyonumuz çok iyi. Birazdan Adana'ya hareket edeceğiz. Öncelikle bu maçı kazanıp milli araya gitmek istiyoruz.

HERMOSO VE JACOBS TRANSFERLERİ NE DURUMDA?

İsim telaffuz etmeyeceğim. Süreç sonlandığı zaman isimleri öğrenirsiniz. Henüz bitmiş bir şey yok. Olsaydı bugün itibariyle açıklamalarımızı yapardık. Ama çalışmalarımız devam ediyor. Galatasaray'a yakışan isimleri bu süre zarfında kadromuza katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.