GalatasarayNevzat Dindar: Galatasaray, Beşiktaş derbisinde fark isteyecek

Nevzat Dindar: Galatasaray, Beşiktaş derbisinde fark isteyecek

25.10.2024 - 13:09 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u 4-3 mağlup eden ve Beşiktaş derbisine odaklanan Galatasaray'da son durumu Milliyet muhabiri Nevzat Dindar Skorer'e değerlendirdi. Yunus Akgün'üm cezasını yorumlayan Dindar, derbi skoruyla ilgili çarpıcı bir söylemde bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u 4-3 mağlup eden ve Beşiktaş derbisine odaklanan Galatasaray'da Milliyet muhabiri Nevzat Dindar son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

YENİLEN 3 GOLE TAKILMAMAK GEREKİYOR
Bu puanların hepsi değerli. Beşiktaş ve Fenerbahçe için de öyle. Yenilen 3 gole takılmamak gerekiyor. Sonuçta kazandı. Genel olarak teknik kadronun verim aldığı kanaatindeyim. Beşiktaş maçı öncesi UEFA Avrupa Ligi'nde kazanmak, G.Saray'ın grupta 5. sırada olması çok değerli. Moraller yerinde.

OKAN HOCA ÇİFT FORVET OYNAYACAK
Çift forvetten vazgeçmeyecek. Osimhen-Icardi ikilisi ile sahada olacak. 3-4-1-2 sistemiyle sahada yer alacak. Ortanın solunda Yunus, sağında Barış'ın olmasını bekliyoruz. Osimhen transfer edildiği gün Okan hocaya ulaşmıştık. Okan hoca bana çift forvet oynatmak istediğini, Osimhen gibi forvete 'hayır' denilemeyeceğini söyledi.

Nevzat Dindar: Galatasaray, Beşiktaş derbisinde fark isteyecek

ICARDI ORTA SAHA GİBİ DE OYNADI
Daha enerjik oyuncularla yaşı ilerlemiş oyuncuların açıkları kapatılır. Bu Icardi için de geçerli. Icardi'nin Elfsborg maçında orta saha oyuncusu gibi oynamaya çalıştığı anlar oldu. Hücum yönünden Galatasaraylılar'a keyif verecek bir formasyon. Osimhen çıktıktan sonra Kasımpaşa maçında oyun 3-3'e geldi. Osimhen sahadayken Kasımpaşa'nın kaleye gelecek cesareti yoktu. Osimhen çıkmasaydı o maç çok büyük bir farka gidebilirdi.

Haberin Devamı

YUNUS'A CEZA VERİLSEYDİ ALTINDAN KALKAMAZDI
Eğer Yunus'a ceza verilseydi Federasyon bunun altından kalkamazdı. Beklediğim bir gelişme. Yunus kötü niyetli değil. Bu konunun adı konulmalı. Küfür ve hakaretin tanımı nedir? Talimata göre bu hareket içeriyor mu? Genç, kaliteli, karakterli bir oyuncu Yunus. Yunus'u sosyal medya ekibine gerekli uyarıyı yapmalı. Sosyal medya kullanılırken, dikkatli olmak gerekiyor.

Nevzat Dindar: Galatasaray, Beşiktaş derbisinde fark isteyecek

ABDÜLKERİM ELEŞTİRİSİ
Abdülkerim'in inişli-çıkışlı grafiği var. Bayern'e futbol dersi verirken sahada Abdülkerim vardı. Daha kontrollü ve basit oynaması lazım. Belli bir alışkanlık meselesi. Şu formasyonun zamana ihtiyacı var.

GALATASARAY DERBİDE FARK İSTEYECEK
Beşiktaş öngörülmesi zor bir takım. G.Saray'ın ne oynayacağını, hangi bölümlerde inişe geçeceğini biliyorum. 60 dakikalık bölümde G.Saray'ın 2-3 farkı bulması gerekiyor. Kağıt üzerinde G.Saray favori. Ersin, Lyon'da destan yazdı. Bu maç Süper Kupa'nın rövanşı olacağını görecektir. Gol ne kadar gecikirse bu oyun Beşiktaş'ı çağıracaktır. Fantastik bir skor ortaya çıkabilir. Galatasaray 1'i bulursa 2'yi, 3'ü bulursa 4'ü, 5'i bulursa 6'yı arayacaktır.