Galatasaray Galatasaray maçı sonrası Günay Güvenç'in Okan Buruk'a sözleri gündem oldu!

Galatasaray maçı sonrası Günay Güvenç'in Okan Buruk'a sözleri gündem oldu!

13.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 36'ncı haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük deplasmanından 3-2 galip ayrıldı. Müsabakanın ardından Günay Güvenç ile Okan Buruk arasındaki konuşma gündem oldu.

Galatasaray maçı sonrası Günay Güvençin Okan Buruka sözleri gündem oldu

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sarı-kırmızılıların zaferiyle tamamlandı. Sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da Günay Güvenç'in maç sonunda Okan Buruk'a yönelik kullandığı cümleler kameralara yansıdı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı futbolcuların kutlamalarda bulunduğu anlarda Günay Güvenç, orta sahada Okan Buruk'la sarıldı. Günay Güvenç'in Okan Buruk'a sarıldıktan sonra "Hocam, Allah o güzel kalbine göre veriyor" dediği gözlemlendi. Okan Buruk ise öğrencisinin bu sözlerine "İnşallah" şeklinde cevap verdi.

Galatasaray taraftarlarının gözünden kaçmayan bu anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

G.SARAY'DAN OKAN BURUK GÖNDERMESİ

Galatasaray Kulübü, Fatih Karagümrük maçının ardından dikkat çeken bir paylaşıma imza atmıştı. Sarı-kırmızılılar, Okan Buruk'un taraftarlarla kutlama yaptığı bir fotoğrafı paylaşarak "Psikolojik üstünlük" notunu düştü.

Galatasaray'ın bu paylaşımı İsmail Kartal'ın daha önce yaptığı açıklamalara cevap olarak algılandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal önceki haftalarda verdiği bir demeçte, "Psikolojik üstünlük kimde? Bizde" ifadelerini kullanmıştı.