Galatasaray Galatasaray'dan İsmail Kartal'ın sözlerine Okan Buruk'lu gönderme

Galatasaray'dan İsmail Kartal'ın sözlerine Okan Buruk'lu gönderme

12.05.2024 - 22:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Karagümrük galibiyetinin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın sözlerine Okan Buruk'lu göndermede bulundu.

Galatasaraydan İsmail Kartalın sözlerine Okan Buruklu gönderme

Galatasaray şampiyonluk için kritik bir öneme sahip olan maçta Fatih Karagümrük'ü Olimpiyat Stadyumu'nda 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray, sosyal medyadan İsmail Kartal'ın sözlerine Okan Buruk'lu göndermede bulundu.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN DERBİ MESAJI

Galatasaray Teknik Direktörğ Okan Buruk, Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, Fenerbahçe derbisinde şampiyonluğu ilan etmek istediklerini söyledi.

Okan Buruk'un derbi sözleri şu şekilde:

"Burası oynaması zor bir stadyum. Zemini güzel ama atmosferi açısından etrafının çok fazla açık olması bizim gibi takımlar için oyunu zorlaştırıyor. Top bizdeydi, yüzde 65 zaten ama hızlı oynayamadık, bloklar arasını delemedik, öne doğru paslarda doğru tercih yapamadık. Saha içi parzelizasyon iyi değildi. Ürettik aslında. 25 şut, ceza sahası içi topla buluşma 40'a yakın. İyi oynamadığımız maçta sayılar kötü değil. Savunma geçişleri iyi değildi. İlk golü böyle yedik. Markao'ya rahat bir maç oynattık. Ona atılan toplarda o başarılı oldu, attığı golde de aynı şekilde. Bizim için olumsuz olarak Markao'yu oynattık. Maçın genelinde istedik. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Berkan'ın golüyle kazandık, 6 puan farkla devam ediyoruz. Gelecek haftaki maç şampiyonluk maçı olacak! Sezon başı böyle senaryo koysalar, 2 maç kala 6 puan farkla derbiye giriyorsunuz. Geçen sene fark 5'ti, bu sezon 6 puan fark var. 1 puan da artırdık geçen seneye göre. Mükemmel senaryo. Ne olursa olsun, beraberlik yetse de derbiyi kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe de kazanmak isteyecektir. Taraftarımızla beraber muhteşem bir akşam olacak. Günün sonunda inşallah şampiyonluk kutlayacağız."

Haberin Devamı

Galatasaraydan İsmail Kartalın sözlerine Okan Buruklu gönderme

GALATASARAY'DAN OKAN BURUK GÖNDERMESİ

Galatasaray, sosyal medya hesabından Okan Buruk'un fotoğrafını paylaşarak 'Psikolojik üstünlük' ifadelerini kullandı. İsmail Kartal, yaptığı bir açıklamada "Psikolojik üstünlük kimde? Bizde." açıklamasını ypamıştı.

Galatasaray'ın paylaşımı şu şekilde:

İSMAİL KARTAL NE DEMİŞTİ?

İsmail Kartal, Galatasaray'a karşı psikolojik üstünlüğün kendilerinde olduğunu ifade ederek, "Derbilerde berabere biten bir maçtan sonra ‘avantajı ele geçirdim’ düşüncesine katılmıyorum, biz lideriz. Avantaj ve psikolojik üstünlük bizde. Bu, puan puana lideriz şampiyon olacağız demek değil. Ligin sonuna kadar gidebileceğini düşünüyorum." sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan İsmail Kartalın sözlerine Okan Buruklu gönderme