GalatasarayGalatasaray Kadın Futbol Takımı'nın iç saha maçları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın iç saha maçları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda

05.10.2024 - 14:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Roma, Wolfsburg ve Lyon ile oynayacağı iç saha maçlarına İstanbul'daki 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı, UEFA tarafından duyuruldu.

Galatasaray Kadın Futbol Takımının iç saha maçları Atatürk Olimpiyat Stadında

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden ve gruplara kalmayı başararak Türk kadın futbol tarihinde bunu gerçekleştiren ilk takım olan Galatasaray Petrol Ofisi'nin maçlarını oynayacağı yer belli oldu.

Haberin Devamı

Lyon, Roma, Wolfsburg ile A Grubu'nda yer alan sarı-kırmızılıların stadyum için yaptıkları tercih belli oldu. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde maçlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynayan Cim Bom, Avrupa kupası için farklı bir seçeneği değerlendirdi.
UEFA'dan yapılan bilgilendirmede, Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın maçlarını İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı duyuruldu. UEFA'nın internet sitesinde açıklanan fikstüre göre sarı-kırmızılıların 17 Ekim'de Roma, 13 Kasım'da Wolfsburg ve 11 Aralık'ta Lyon ile oynayacağı maçlara 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak.

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde final maçı bu sezon Portekiz'in ev sahipliğinde Lizbon şehrinde bulunan Estadio Jose Alvalade Stadyumu'nda oynanacak.

 

Yazarlar