GalatasarayGalatasaray, Jorge Jesus'un prensinin peşinde! Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray, Jorge Jesus'un prensinin peşinde! Transfer görüşmeleri başladı

12.08.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de forma giyen yıldız futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların görüşmelere başladığı aktarıldı.

Galatasaray, Jorge Jesusun prensinin peşinde Transfer görüşmeleri başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı takımın Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de forma giyen başarılı futbolcu için harekete geçtiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın başarılı futbolcu için görüşmelere başladığı vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'de forma giyen Renan Lodi'nin peşine düştü.

Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki sol bek için görüşmelere başladığı aktarıldı. Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı kaydedildi.

Renan Lodi'nin yeniden Avrupa'da forma giymek istediği belirtildi. Suudi Arabistan'a henüz alışamayan Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı vurgulandı.

Galatasaray'ın transferde harcama limitlerini göz önünde bulundurduğu ve Renan Lodi'yi kiralık olarak transfer etmeyi hedeflediği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki sol bek için kiralama bedeli ödemek istemediği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcunun maaşını Al Hilal ile ortak bir noktada buluşarak karşılamayı amaçladığı kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, daha önce benzer bir teklifi Aston Villa'dan Lucas Digne için de yaptığı vurgulandı.

Renan Lodi, Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'de 14 müsabakada süre aldı. 26 yaşındaki sol bek, bu maçlarda 1 asist üretti.

Renan Lodi'nin Al Hilal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 26 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Atletico Paranaense altyapısında yetişen Renan Lodi daha sonra Atletico Madrid, Nottingham Forest ve Marsilya'da oynadı. Al Hilal, 2023-2024 sezonu devre arasında Renan Lodi için 23 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar