FenerbahçeGalatasaray istedi, Fenerbahçe bitiriyor! Adrien Rabiot bombası

Galatasaray istedi, Fenerbahçe bitiriyor! Adrien Rabiot bombası

04.09.2024 - 10:01 | Son Güncellenme:

Victor Osimhen transferiyle büyük sükse yapan Galatasaray'a Fenerbahçe'den cevap geliyor! Cimbom'un da ilgilendiği yıldız oyuncu sarı-lacivertlilere önerildi. İşte yaşananlar...

Galatasaray istedi, Fenerbahçe bitiriyor Adrien Rabiot bombası

Trendyol Süper Lig'de yıldız yağmuru devam ediyor... Son olarak Victor Osimhen transferiyle büyük yankı uyandıran Galatasaray'a Fenerbahçe'den cevap gelebilir.

Haberin Devamı

ADRIEN RABIOT BOMBASI

Galatasaray, Osimhen’in ardından Adiren Rabiot’yu da kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Ancak bonservisi elinde olan dünyaca ünlü Fransız orta saha oyuncusu, menajerler tarafından Fenerbahçe’ye teklif edildi.

OSİMHEN'DEN SONRA MORAL OLACAK

Amrabat’ın ardından orta sahaya bir transfer daha yapmak isteyen yönetim için Rabiot’ya imza attırmanın birçok kazancı olacak. Saha içinde çok yetenekli bir isim kadroya katılırken, saha dışında da camiaya büyük moral verecek. Ayrıca ezeli rakip Galatasaray’a da büyük bir transfer çalımı atılacak. Ancak yönetimin teklif yapmaya olumlu bakması yeterli değil. Her zamanki gibi son söz Jose Mourinho’da...

GÖZLER JOSE MOURINHO'DA

Portekizli teknik adam daha önce başta Talisca olmak üzere önemli yıldızları veto etmişti. Rabiot isminin dünyaca ünlü çalıştırıcıya sunulduğu kaydedildi. Mourinho’nun olumlu cevap vermesi halinde yönetim, çok hızlı bir transfer operasyonuna imza atmak zorunda kalacak. Bunun nedeni, Avrupa Ligi için kadronun bu gece UEFA’ya bildirilecek olması. Fenerbahçe için bugün son derece hareketli ve heyecanlı geçecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON KARNESİ

Yıldız isim geçtiğimiz sezon Juventus formasını 35 kez sırtına geçirirken 5 gol, 3 asistlik skor üretti. Bonservisi elinde olan Fransız yıldızın güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olarak görünmekte.