Galatasaray Galatasaray Divan Kurulu'nda büyük gerginlik!

Galatasaray Divan Kurulu'nda büyük gerginlik!

27.06.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Divan Kurulu’nun dünkü toplantısında muhalif isimlerden Taner Aşkın ile Hayri Kozak, kürsüye çıkıp, “Konuşmayacağız” diyerek gitti. Özmızrak’ın sözleri üzerine de Başkan Özbek yönetimde bulunan yerini terk etti.

Galatasaray Divan Kurulunda büyük gerginlik

Galatasaray Divan Kurulu’nun haziran ayı toplantısı, dün Rams Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yapılırken, gergin bir ortam oluştu.

Haberin Devamı

İlk olarak kürsüye çıkan Başkan Dursun Özbek, 6 Temmuz’da yapılacak genel kurul öncesinde bilgilendirme yaptı. Kısa vadede Bankalar Birliği’nden çıkmanın hesaplarını yaptıklarını söyleyen Özbek, Florya projesinin önemine dikkat çekerek, “Projenin bir an evvel bitmesi lazım. Projenin üzerindeki 14 milyar liralık ipoteğin kalkması lazım ve 10-15 milyon dolar civarında sermaye gerekiyor” yorumunu yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen isimlerden Taner Aşkın ile Hayri Kozak, söz verme konusunda tepkilerini ortaya koyarak, hazırlık yapmalarına rağmen kürsüyü terk etti. Bunların ardından konuşmacı olarak yer alan Ayhan Özmızrak, yönetim kuruluna dönerek, “Yalan söylüyorsunuz” deyince, Başkan Dursun Özbek, “Haddini bil! Sen kimsin bana yalancı diyorsun. Ben senin ağabeyinim” diyerek, yönetim bölümünden ayrıldı. Özmızrak da, “Zaten onu istiyorsunuz. Karşı ses istemiyorsunuz” diyerek bu tepkiye devam etti. Özmızrak’ın konuşması sonrasında Başkan Özbek yeniden yerine oturdu.

Haberin Devamı

Son bölümde yeniden kürsüye gelen Başkan Özbek, göğüs reklamında bir değişiklik olmayacağını anlattı. Dursun Özbek, “Bir kere şunu bilin, ne ben ne de yönetim kurulu arkadaşlarım, Galatasaray’a zerre kadar zarar verecek kişiler değiliz. İki seneden beri bir Florya tartışması gidiyor. O kadar çok tartıştık ki... Ne yapacaktık orayı, patates mi ekecektik?” ifadesini kullandı.