GalatasarayGalatasaray'da Dursun Özbek'ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması: Bilgi nasıl sızar?

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması: Bilgi nasıl sızar?

09.08.2024 - 11:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk imza töreninde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, Beşiktaş'a kaybedilen Süper Kupa ve soyunma odasında Kerem Aktürkoğlu'nun söylediği iddia edilen sözlerle ilgili konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması imza töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

DUR DEMENİN ZAMANI
"Bugün akşam saatlerinde Süper Lig'in yeni sezonunu stadımızda açacağız. Son iki senelik başkanlık dönemimde mümkün olduğunca söylediklerimle değil başardıklarımla konuşmayı tercih ettim. Bazı şeylere dur demenin zamanı geldi."

 MASANIN ALTINDAN ÇIKIN SAKLANMAYIN
"Son dönemde özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasarayımız üzerinde oynadığı oyunları görüyoruz. Buradaki amacı sizlerle paylaşmam gerekiyor; tek bir amaç var, o da son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışmak! Galatasaray'ın yapmaya çalıştıklarını başarması halinde arada oluşacak uçurumun kapanması mümkün değil. İşte bu yüzden akılalmaz iftiralarla ve olmayacak yalanlarla saldırmaya başladılar! Bu başarıları engellemeye çalışacaklarını biliyorduk ama kıskançlığın bu noktaya geleceğini zannetmiyorduk. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma yöneticilerime ve oyuncularıma saldırma, iftiralar atma, hadsiz açıklamalar noktasına geldi. Bugün itibarıyla bu ahlaksızlara hiçbir tolerans göstermeyeceğimin bilinmesini istiyorum. Buradan onlara şöyle sesleniyorum; masanın altından çıkın saklanmayın!"

Haberin Devamı

"KEREM AKTÜRKOĞLU BİZİM EVLADIMIZ"
"Kerem Aktürkoğlu bizim evladımız. Hepimizin ailesi var. Zaman zaman aile içinde de olmaması istenen olaylar olabilir ama evlattan vazgeçemezsiniz."

KÖHN VE KEREM AÇIKLAMASI
"Teklifler gelebilir, tekliflerin değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Fırsat transferi çıkabilir. En önemlisi yeni sezon için geçen sezonki kadro aynen devam edecek"

SOYUNMA ODASINDAKİ KONUŞMALAR: BİLGİ NASIL SIZAR?
"Bilgi nasıl sızar? Birisiyle paylaşırsın. Muhatabınızın ilişki seviyesinde arada idareciler, menajerler, bir topluluk var karşınızda. Bilginin nereden sızdığı bizim tespitimizde. Bu konuda hukuki süreci başlattık. Muhataplarınızın nasıl davranacağını da bilemezsiniz. Bir sürü teklif gönderiyoruz. İşin içinde gizlilik anlaşması olmasına rağmen bunun sızması elinizde değil. Bizim elimizde olan hukuki sürecin başlatılması ve bunu yapanların bunun hesabını vermesi var. Tespitlerimiz var. Bu tespitlerimize bağlı olarak Galatasaray'ı yıpratmaya çalışanlar, bu kapıdan giremeyecekler."

Haberin Devamı

GALATASARAY'A YAKIŞMAYAN BİR SONUÇ OLDU
"Süper Kupa maçı sonrası takımı yalnız bıraktınız mı? Okan Buruk yalnız bırakıldı mı?"
"Böyle bir düşünceye katılmıyorum. Konuşmaktan ziyade yapacağımız işlerle anılmak istiyoruz. Hafta sonu Galatasaray'a yakışmayan bir sonuç oldu. Her gün konuşmak yerine bugün burada sorulara cevap vermenin daha doğru olacağını düşündüm. Arkadaşlarım zaman zaman açıklamalar yaptı. Kulübün en üstü olarak sorularınızı cevaplamak için buradayım. İfade edilen şeylerin bir çoğu Galatasaray'ı yıpratmaya yönelik. Daha sezon başlamadı, bugün oynayacağımız maçla başlayacak. Süper Kupa oynadık, alınan netice Galatasaray'a yakışmadı. Derin yorumlar yapılacak bir maç değildi. Elbette ki üzüldük, herkes bu konuda üzüldü. Yapılan yorumların daha verimli olması için ligin başlamasını bekliyoruz. Yönetim ne camiayı ne oyuncuları yalnız bırakmamıştır. Zamanı gelince konuşuruz. Bugün zamanıdır. Sorularınızı tüm şeffaflığımla yanıtlamaya çalışıyorum. Galatasaray'a yakışmamıştır sonuç. Futbolcularımız da, camia da üzüntüsünü yaşamıştır ama hedefimizden hiçbir sapma olmamıştır. Hedefimiz 5. yıldızı takmaktır."

Haberin Devamı

"SPORTİF AŞ BAŞKANVEKİLİ KİM OLACAK?"
"Sportif AŞ, Galatasaray'ın en büyük değeri. Sportif AŞ'de bazı organizasyon değişiklikleri, yeni bazı şeylerin eklenmesi itibarıyla Sportif AŞ'ye hizmet edecek yönetici sayısında artışa gittik. SPK'dan izin almamız gerekiyor. Maksadımız şu; dünyada futbol ekonomisi, futbolun şekli süratle değişim gösteriyor, süratli büyüyen bir ekonomi, kendi içinde değişiklikler peşisıra geliyor. Bu değişimde Galatasaray'ın öncü olduğu bellidir. Galatasaray'a daha iyi hizmet vermek için, daha yüksek yere taşımak için bir yapı oluşturduk. Bu yapının ihtiyacı olan üye sayısında artışa gittik. Bunu açıklayacağız önümüzdeki günlerde. SPK'dan izin bekliyoruz. Ne yapmak istediğimiz daha iyi anlaşılacaktır. Kaç başkanvekili olacağını bu organizasyonla beraber açıklayacağız."

Haberin Devamı

TRANSFER İÇİN 1 AYDAN FAZLA VAR
"Tüm bu kirli algılara karşı gerçekleri konuşmak istiyorum. Sahaya çıkacak olan takımımız birbirinden değerli oyunculardan kurulu, son iki sezonun şampiyonudur. Puan rekoru kıran, istatistiklerde en önde gelen takım. Biz hocamızla birlikte kadroyu koruma kararı aldık. Takımımızın daha güçlü olması için 3 bölge belirledik. Transfer listesinin en üstündeki oyuncuları 3 Ağustos itibarıyla takımımıza dahil etmiş bulunuyoruz. Bunu hep birlikte yaptık. Transfer dönemi bitmesine 1 aydan fazla var. Bu takımla geçen sezonu şampiyon tamamladığımızda hedefimiz Avrupa demiştik, hedefimizde devam ediyoruz. Başaracağımızdan kimsenin endişesi olmasın."

"İYİLİK KÖTÜLÜĞÜ YENECEK"
"Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Bizimle aynı hedefin peşindesiniz. Hedefimize inanmaya devam edelim. Zor olacak ama başaracağız. Çünkü bundan önce başardık. İyi insanlar kötülüğe karşı her zaman kazanmıştır, yine de kazanacaktır. Galatasaray, seneye göğsünde 5. yıldızla taraftarlarımızla kucaklaşacak."