VoleybolFilenin Sultanları'nda Zehra Güneş'ten sakatlık cevabı: Evde soruları yasakladım

Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş'ten sakatlık cevabı: Evde soruları yasakladım

31.07.2024 - 18:18 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 kadrosunda bulunan Zehra Güneş sakatlığının perde arkasını anlattı. Zehra ayrıca Melissa Vargas ile ilgili soruya cevap verdi.

Filenin Sultanlarında Zehra Güneşten sakatlık cevabı: Evde soruları yasakladım

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosunda değişikliğe gidildi. Rezerv kadroda bulunan Zehra Güneş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosuna dahil edildi. Ana kadroda yer alan Beyza Arıcı ise +1 oyuncu statüsüne geçiş yaptı.

Haberin Devamı

ALMANYA MAÇINI BİTİREMEYECEK GİBİ HİSSETTİM
Voleybolun Sesi'ne açıklamalarda bulunan Zehra Güneş, sakatlığıyla ilgili şunları söyledi: "Milletler Ligi'nin Amerika etabına gittiğimizde ağrım başlamıştı. 2-3 gündür ağrım vardı. Almanya maçında devam edemeyecekmişim gibi hissettim. Sırbistan maçının sabahı kalktığımda çok ağrım vardı. Ama maçta ağrım yoktu. Ertesi gün antrenmanlarda Dani 'Bugün çok fazla yapmayacaksın' dedi. 3.atağımda oldu ne olduysa."

ANNEM BENİ DEĞNEKLERLE GÖRDÜĞÜNDE AĞLADI
"Takım ile birlikte çok olmak istedim. Hatta ABD maçında takım neredeyse ben de orada olmak istedim. İnsanları beni değneklerle görmesini istemedim. Değneksiz gitmek istedim kabul etmediler. Değnek gerçekten ciddi bir sorun teşkil eden bir şey bence. O yüzden bunların hiçbirini kabul etmemeye çalıştım. İnsanlar da çok fazla şey olmasın diye çünkü annem beni burada değneklerle ilk gördüğünde ağladı."

Haberin Devamı

EVDE BU SORULARI YASAKALADIM
"Evde ‘Zehra dizin nasıl, bugün ağrın var mı?’ sorularını yasakladım direkt. Çünkü bunları duymaya ihtiyacım yok, bunlar mental olarak ‘Acaba bir şey oluyor mu?’ sorusunu akla getiriyor. Hiç öyle hissetmedim en başından beri. Güzel bir şekilde döneceğine inanıyorum."

Melissa Vargas ile ilgili soruya ise Zehra Güneş şu yanıt verdi: "Mile çok farklı bir insan. Kalbi çok temiz, çok iyi niyetli. Türkiye de onu kucakladı, sevdi. Onun burayı, Fenerbahçe’yi, milli takımı bu kadar sevmesi… Onun yeri çok ayrı benim hayatımda."

HOLLANDA GALİBİYETİ İLE BAŞLADIK

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ilk maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda ile karşı karşıya geldi. Maça istediği gibi başlayamayan Filenin Sultanları, ilk iki sette rakibi karşısında mağlup oldu. Daniele Santarelli'nin öğrencileri ardından müthiş bir geri dönüşe imza attı ve maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Yazarlar