VoleybolFilenin Sultanları'nda Santarelli, Zehra Güneş ve Cansu Özbay gerçeğini açıkladı

Filenin Sultanları'nda Santarelli, Zehra Güneş ve Cansu Özbay gerçeğini açıkladı

10.08.2024 - 20:42 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Brezilya'ya 3-1 yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımı, organizasyonu dördüncü tamamladı. Mücadele sonrası başantrenör Daniele Santarelli dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Filenin Sultanlarında Santarelli, Zehra Güneş ve Cansu Özbay gerçeğini açıkladı

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları üçüncülük maçında Brezilya ile karşı karşıya geldi. South Paris Arena 1'de oynanan mücadeleyi 25-21, 27-25, 22-25 ve 25-15'lik setlerle kaybeden Ay-yıldızlılar, organizasyonu dördüncü sırada noktaladı.

Haberin Devamı

'ÇOK ÜZGÜNÜM'

Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan başantrenör Daniele Santarelli, "Bu maçlara bizden daha hazır bir takıma kaybettik. Bazı anlarda İtalya maçında yaptığımız gibi çok hata yaptık. Brezilya bizden daha iyiydi. Çok üzgünüm ama bizim için iyi bir ders, iyi bir tecrübe. Çok üzgünüm çünkü oyuncularımla çalışmak için çok zamanım olmadı sakatlıklardan dolayı." ifadelerini kullandı.

'ZEHRA DÜN HASTANEDEYDİ'

Sakatlıklar hakkında ise Santarelli, "Zehra dün hastanedeydi. Cansu bana 'Eğer istersen yardım edebilirim' dedi. Madalyayı hak ediyorduk. Olimpiyatları iyi bir şekilde bitirmeyi istiyordum. Çok sorumlu hissediyorum. Türk voleybolu için bir şeyler yapmak istiyordum. İlk dört takımın içindeyiz, bu da iyi bir başarı. Madalya güzel bir şey ama maalesef madalyamız yok. Çok istiyordum madalya almayı." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında Santarelli, Zehra Güneş ve Cansu Özbay gerçeğini açıkladı

EDA ERDEM: CİDDİ SAKATLIKLARIMIZ OLDU

Eda Erdem: "Üzücü yani, çok üzgünüm. Brezilya'yı tebrik etmemiz lazım, karar anlarında soğukkanlı kalabildiler. Uzun bir yaz oldu bizim için, bir madalya ile kapatmamız gerekiyordu ama olmadı. Takımımla ve teknik ekiple çok gurur duyuyorum. O kadar şeye rağmen mücadeleyi bırakmadık. Bu takımın önü çok açık. Takımda herkes kazanmayı çok istiyor ama sahada sakatlıklarımız, beraber idman yapmayışımız... Belki 'Hep aynı şeyi söylüyor' diyecekler ama takım olarak çalışmıyorsanız, maçta aynı şeyleri yapmanız çok zor. Spor böyle bir şey. Yine de tekrar söylüyorum, bence çok güzel direndik. Ciddi sakatlıklarımız oldu, tek pasörle oynadık, Elif elinden geleni yapmaya çalıştı. Burada olmak çok keyifliydi."

Yazarlar