VoleybolFilenin Sultanları'nda Melissa Vargas fırtınası! Rakibi Tijana Boskovic

Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas fırtınası! Rakibi Tijana Boskovic

05.08.2024 - 00:14 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda grup maçları heyecanı sona erdi. Melissa Vargas, dev organizasyonda grup aşamasında gösterdiği performansla ön plana çıktı.

Filenin Sultanlarında Melissa Vargas fırtınası Rakibi Tijana Boskovic

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın da mücadele ettiği Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda grup maçları tamamlandı. Dev müsabakaların ardından Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale yükselen takımlar ve eşleşmeler netlik kazandı.

Haberin Devamı

Bu sırada oyuncu istatistikleri de belli oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Melissa Vargas, Tijana Boskovic ile birlikte Paris 2024'te ön plana çıkan oyuncular arasında yer aldı.

Gruplarda oynanan 3'er maçın ardından Sırp yıldız Tijana Boskovic, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda grup aşamasının en skoreri oldu.

Tijana Boskovic, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın grup aşamasında 84 sayı üretme başarısı gösterdi. Tijana Boskovic'i takip eden ikinci isim A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Melissa Vargas oldu.

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızı Melissa Vargas, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda grup aşamasında 74 sayılık performans sergiledi. Melissa Vargas'ın ardından grup aşamasının en skoreri 68 sayı üreten Çinli Yingying Li oldu.

Haberin Devamı

EŞLEŞMELER BELLİ OLDU

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda grup maçlarının tamamlanmasının ardından eşleşmeler de belli oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde Çin ile eşleşti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

Brezilya - Dominik Cumhuriyeti
Polonya - Amerika Birleşik Devletleri
İtalya - Sırbistan
Çin - Türkiye