VoleybolFilenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt'tan güldüren paylaşım! Seda Sayan'ı etiketledi

Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt'tan güldüren paylaşım! Seda Sayan'ı etiketledi

03.08.2024 - 09:50 | Son Güncellenme:

2024 Olimpiyat Oyunları için Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldızlarından Ebrar Karakurt'un son paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurttan güldüren paylaşım Seda Sayanı etiketledi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubunda yer alan Filenin Sultanları, gruptaki iki maçını da kazanmasını bildi. İlk olarak Hollanda ile karşılaşan Filenin Sultanları, setlerde 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazandı ve Olimpiyatlara iyi bir başlangıç yaptı. Sultanlar ikinci sınavında da Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Grup birincisinin belli olacağı İtalya maçı öncesi Paris'te stres atan Filenin Sultanları'nın yıldızlarından Ebrar Karakurt önceki gün flaş bir paylaşım yaparak herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

SEDA SAYAN'IN İKİZİ GİBİ
Ebrar Karakurt'un "Ah Geceler" şarkısıyla yaptığı paylaşımı görenler gözlerine inanamadı. Seda Sayan'a ikizi gibi benzeyen bir kadınla fotoğraf çektiren Karakurt, o kareyi paylaşmayı ihmal etmedi. Seda Sayan'ı da etiketleyen Ebrar, "Seda ablam yan masamızda oturuyorsun sanıp çok heyecanlandık" notunu ekledi.

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurttan güldüren paylaşım Seda Sayanı etiketledi