FenerbahçeGuido Rodriguez, West Ham'la anlaştı! İşte Fenerbahçe'nin 6 numaradaki tek hedefi

Guido Rodriguez, West Ham'la anlaştı! İşte Fenerbahçe'nin 6 numaradaki tek hedefi

03.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Krunic’in formsuzluğunun üzerine bir de Fred’in sakatlığı orta alanda büyük kriz yarattı. Bu yüzden 6 numara transferini acilen sonuçlandırmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi listedeki isimleri önce ikiye indirdi. Ancak Rodriguez, Premier Lig ekibi West Ham'la anlaşınca yeni hedef netleşti.

Guido Rodriguez, West Hamla anlaştı İşte Fenerbahçenin 6 numaradaki tek hedefi

Fenerbahçe’de yönetim 6 numara transferini hemen bitirmek için düğmeye bastı. Rade Krunic’in bir türlü istenilen seviyeye çıkamamasının yanında Fred’in sakatlığı orta alanda büyük kriz yarattı. Bu yüzden sarı-lacivertli idareciler sorunu çözmek için acilen 6 numara transferinde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda Sportif Direktör Branco ve yönetimin adayları önce ikiye indirdiği öğrenildi. Listedeki isimlerden biri Real Betis’te forma giyen Arjantinli oyuncu Rodriguez’di.

Guido Rodriguez, West Hamla anlaştı İşte Fenerbahçenin 6 numaradaki tek hedefi

İspanya’dan Sport’ta yer alan habere göre, Mourinho, Rodriguez’in transfer edilmesini istedi. Fenerbahçe de Rodriguez ve menajeriyle temasa geçerek görüştü. Ancak Arjantinli oyuncunun yüksek imza parası ve maaş beklentisi transferi çıkmaza soktu.

TEK HEDEF AMRABAT

Bu gelişmelerin ardından yıldız oyuncu da İngiliz ekiplerinden West Ham ile anlaşma sağlayınca sarı-lacivertliler rotayı listelerinde yer alan diğer isim Amrabat’a döndürdü.

Guido Rodriguez, West Hamla anlaştı İşte Fenerbahçenin 6 numaradaki tek hedefi

Daha önce de yıldız futbolcu ile temasa geçen sarı-lacivertli idareciler bu kez daha ciddi girişimlerde bulundu. Geçen sezonu kiralık olarak Manchester United’da geçiren Faslı futbolcu, İngiliz devi 25 milyon euro ödeyerek transferi kalıcı hale getirme opsiyonunu kullanmayınca Fiorentina’ya geri dönmüştü. Fenerbahçe’nin yıldız isimle görüşmeleri yoğunlaşırken Amrabat’ın da kariyerini Türkiye’de sürdürmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SAMET'E SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe’nin tecrübeli stoperi Samet Akaydın’ın menajeri ‘Sportif Direktör Branco ile görüştük. Samet Fenerbahçe’de kalacak’ açılmasına rağmen sarı-lacivertli futbolcuyu isteyen kulüplere bir yenisi eklendi. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da boy gösteren tecrübeli futbolcuyla son olarak Süper Lig’in yeni takımı Bodrumspor’un ilgilendiği bildirildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Yunan ekibi Panathinaikos’a kiralanan Samet Akaydın’ın sarı-lacivertliler ile olan 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ederken oyuncunun herhangi bir ayrılığa sıcak bakmadığı öğrenildi.

Yazarlar