İngiltere Premier LigFerdi Kadıoğlu'ndan transfer itirafı! 'Stresli bir dönemdi'

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer itirafı! 'Stresli bir dönemdi'

27.08.2024 - 23:28 | Son Güncellenme:

Brighton'ın Fenerbahçe'den 30 milyon euro bedelle transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlundan transfer itirafı Stresli bir dönemdi

Premier Lig ekiplerinden Brighton'ın Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu suskunluğunu bozdu. Brighton'ın İngiltere Lig Kupası'nda oynadığı maçı tribünden takip eden Ferdi Kadıoğlu, kulüp televizyonuna konuştu.

Haberin Devamı

Transfer sürecini anlatan Ferdi Kadıoğlu, "İlk olarak kulüple ve teknik direktörle konuştum. Bana oyunu, oyun tarzını, beni nasıl kullanmak istediğini anlattı. Beni gerçekten etkiledi. Bu konuda gerçekten mutluyum. Brighton hakkında iyi şeyler duydum. Ayrıca son birkaç yıldır güzel futbol oynuyorlardı. Benimle ilgilendiklerinde gerçekten çok mutlu oldum. Hürzeler sadece iyi şeyler söylemedi, geliştirebileceğim şeyler de söyledi. Bu beni gerçekten etkiledi. Ben hırslı bir oyuncuyum, daha iyi olmak için kendimi geliştirmek istiyorum. Transfer süreci stresli bir dönemdi ama buradayım ve önemli olan bu" dedi.

Brighton'ın Premier Lig'e yaptığı başlangıcı inanılmaz olarak değerlendiren Ferdi Kadıoğlu, "İnanılmaz bir başlangıç. Geçen hafta maçı izliyordum, 2-0'lık skor, mutluydum. Bugün son dakikada Manchester United karşısında son dakika golü inanılmaz. Hürzeler çok hırslı, çok enerjik ve çok eğlenceli. İşini gerçekten çok seviyor. Bence iyi bir eşleşme olacak. Ben top taşımayı seven, defansif ve ofansif olarak çalışkan bir oyuncuyum. Benden bunları bekleyebileceklerini düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Premier Lig futbolcusu olduğun için nasıl hissediyorsun" sorusuna Ferdi Kadıoğlu, "Bu çocukluk hayalimdi" cevabını verdi.

Ferdi Kadıoğlu son olarak şu sözleri dile getirdi:

"Yeni bir ülke, yeni takım arkadaşları, muhtemelen yeni bir oyun sistemi. Premier Lig'in yoğunluğuna adapte olmam gerekiyor, çünkü oyun yoğunluğu Süper Lig'den daha yüksek. Bence en büyük fark bu."