İngiltere Premier LigFerdi Kadıoğlu çok sinirlendi! Hakem hemen oyunu durdurdu

Ferdi Kadıoğlu çok sinirlendi! Hakem hemen oyunu durdurdu

22.09.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Premier Lig'in 5'inci haftasında Brighton ile Nottingham Forest karşı karşıya geldi. Maçın 33'üncü dakikasında Ferdi Kadıoğlu'nun yaşadığı tartışma maçın önüne geçti.

Ferdi Kadıoğlu çok sinirlendi Hakem hemen oyunu durdurdu

Brighton, Premier Lig'in 5'inci haftasında Nottingham Forest ile karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Nottingham Forest maçında yedek kulübesinde forma şansı bekledi.

Haberin Devamı

Nottingham Forest'ın 1-0'lık üstünlüğünün bulunduğu maçın 33'üncü dakikasında saha kenarı karıştı. Nottingham Forest'ta taç atışını kullanmak için kenara gelen Alex Moreno ile kenardaki Ferdi Kadıoğlu arasında tansiyon yükseldi.

Ferdi Kadıoğlu, Alex Moreno'nun taç atışını hızlı kullanması yönünde bir harekette bulundu. Bu sırada Alex Moreno, Ferdi Kadıoğlu'na tepki gösterdi ve saha kenarında gerilim yaşandı.

Maçın hakemi Robert Jones, bu tartışma devam ederken hemen saha kenarına geldi. Robert Jones kenara geldikten sonra hem Ferdi Kadıoğlu'nu hem de Alex Moreno'yu sözlü olarak uyardı.

Brighton ile Nottingham Forest arasındaki karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu karşılaşmada forma şansı bulmadı.

Haberin Devamı