BeşiktaşBeşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a yakın takip! Transfer için takımlar sırada

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a yakın takip! Transfer için takımlar sırada

22.09.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy'un Avrupa'dan çok sayıda takımın radarında olduğu iddia edildi. 19 yaşındaki hücum oyuncusu için Premier Lig ekibinin ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya yakın takip Transfer için takımlar sırada

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın 19 yaşındaki milli yıldızı Semih Kılıçsoy ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, genç hücumcusunun Avrupa'nın önemli ekiplerinin ilgisini çektiği belirtildi.

Haberin Devamı

İngiltere basınından Caught Offside'ın haberine göre; Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ın Semih Kılıçsoy'u gündemine aldığı kaydedildi. Nottingham Forest'ın Semih Kılıçsoy'u yakından takip ettiği vurgulandı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya yakın takip Transfer için takımlar sırada

Semih Kılıçsoy için İngiltere'den Aston Villa ve Fulham'ın ilgisinin bulunduğu aktarıldı. Aston Villa'nın Semih Kılıçsoy için 18 milyon euro önerdiği kaydedildi. Fulham'ın ise 19 yaşındaki oyuncu için 15 milyon euroluk teklifinin bulunduğu belirtildi.

Semih Kılıçsoy'u Stuttgart, Monaco, Bayer Leverkusen ve Ajax'ın da takip ettiği aktarıldı. 19 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Beşiktaş'ta 6 maça çıktı ve 2 asist üretti.

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 19 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Semih Kılıçsoy, A Milli Futbol Takımı'nda 3 mücadelede süre aldı.