FenerbahçeFenerbahçe'ye transferde piyango! Brezilya'dan kiralama teklifi

Fenerbahçe'ye transferde piyango! Brezilya'dan kiralama teklifi

23.08.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen 30 yaşındaki savunma oyuncusuna Brezilya'dan talip çıktığı öne sürüldü. Tecrübeli futbolcu için kiralama teklifi geldiği belirtildi.

Fenerbahçeye transferde piyango Brezilyadan kiralama teklifi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve geleceği henüz netlik kazanmayan tecrübeli futbolcuya talip çıktığı iddia edildi. Sarı-lacivertli takımın tecrübeli futbolcusuna ülkesinin ekibinin ilgi gösterdiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe'ye kiralama teklifinde bulunulduğu aktarıldı. Brezilya basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe forması giyen Luan Peres'e talip çıktı. Brezilya ekibi Santos'un Fenerbahçe'ye kiralama teklifinde bulunduğu vurgulandı.

Luan Peres ile Gremio, Palmeiras ve Vasco da Gama'nın da ilgisinin bulunduğu aktarıldı. Öte yandan Luan Peres'in adı Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'la da anılmıştı.

Fenerbahçeye transferde piyango Brezilyadan kiralama teklifi

Luan Peres'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

Portuguesa altyapısında futbola başlayan Luan Peres daha sonra Santa Cruz, Red Bull Brasil, Ituano, Ponte Preta, Fluminense, Ituano, Santos, Club Brugge ve Marsilya formaları giydi. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Luan Peres için 5 milyon 230 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Luan Peres, Fenerbahçe forması giydiği dönemde 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Brezilyalı savunmacı, Fenerbahçe kariyerinde 23 müsabakada süre aldı. Luan Peres bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist üretti.

Yazarlar