FenerbahçeFenerbahçe'ye Premier Lig'den iki yıldız! Branco transfer listesini hazırladı

Fenerbahçe'ye Premier Lig'den iki yıldız! Branco transfer listesini hazırladı

11.10.2024 - 09:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco, transfer çalışmalarına başladı. Branco’nun, kulüpleriyle sözleşmeleri bitecek isimlerden oluşan bir liste hazırladığı iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçeye Premier Ligden iki yıldız Branco transfer listesini hazırladı

Fenerbahçe'nin ocak ayındaki ilk bombasının Cristian Medina olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hem oyuncuyla hem de Boca Juniors’la prensip anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Öte yandan sportif direktör Mario Branco, sezon sonu için de çalışmalar yapıyor. Branco’nun, kulüpleriyle sözleşmeleri bitecek isimlerden oluşan bir liste hazırladığı öğrenildi. Avrupa ve dünyaca birçok yıldız, yeni kontrata imza atmamaları halinde boşa çıkacak. Portekizli sportif direktör, Fenerbahçe’nin ihtiyaçları doğrultusunda oyuncuları belirlemeye başladı.

SÖZLEŞME YENİLEMEDİ

Hedefteki isimlerden birinin, yaz döneminde de gündeme gelen Sergio Reguilon olduğu belirtildi. İspanyol yıldız, Tottenham’la sözleşme yenilemedi. Menajer Ante Postecoglou’nun şans vermediği Reguilon’un kariyerinde yeni bir sayfa açma ihtimali son derece yüksek.

MOURINHO'DAN YEŞİL IŞIK

Mourinho’nun, Tottenham’dayken 30 milyon Euro’ya transfer ettirdiği öğrencisini Fenerbahçe’de de görmek istediği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler, İngiliz ekibinin makul bir fiyat belirlemesi halinde Reguilon’u ocak ayında da kadrosuna katabilir. Bu gerçekleşirse, Oosterwolde yeniden stopere geçebilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Premier Ligden iki yıldız Branco transfer listesini hazırladı

Branco’nun takibindeki diğer oyuncunun ise Amad Diallo olduğu öne sürüldü. Maximin, 1 yıllığına kiralandı ve satın alma opsiyonu bulunmuyor. Bu nedenle hızlı kanat arayışındaki Fenerbahçe’nin, Manchester United’ın genç yeteneğini izlediği iddia edildi.

1 YIL OPSİYON VAR

Kırmızı Şeytanlar, 2021’in ocak ayında 22 yaşındaki oyuncu için Atalanta’ya 21.3 milyon Euro ödemişti. Diallo 1 sezon Rangers’ta bir sezon da Sunderland’te kiralık olarak oynadı. Ten Hag, bu yıl Fildişi Sahilli futbolcuya zaman zaman şans veriyor. Genç futbolcunun sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunduğu için bu transferde sezon sonunun beklenmesi zorunlu olacak.

Yazarlar