FenerbahçeFenerbahçe'ye Lincoln Henrique piyangosu! 3 talip birden çıktı

Fenerbahçe'ye Lincoln Henrique piyangosu! 3 talip birden çıktı

19.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı on numarası Luis Henrique'nin ülkesinden 3 takımın radarında olduğu aktarıldı.

Fenerbahçeye Lincoln Henrique piyangosu 3 talip birden çıktı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve daha sonra kiralık olarak RB Bragantino'nun yolunu tutan Lincoln Henrique'nin ülkesinden kulüplerin dikkatini çektiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımdaki geleceği belirsiz olan Lincoln Henrique'nin 3 takımın radarında olduğu belirtildi. Takvim'in haberine göre; Lincoln Henrique'nin RB Bragantino'da gösterdiği performansın alkış topladığı ifade edildi.

RB Bragantino ile olan kiralık sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek Brezilyalı futbolcunun, ülkesinden 3 takımı peşine taktığı aktarıldı.

Fenerbahçeye Lincoln Henrique piyangosu 3 talip birden çıktı

25 yaşındaki on numara, RB Bragantino formasıyla 42 maça çıktı. Lincoln Henrique, bu müsabakalarda 5 gol atma başarısı gösterdi. Brezilyalı futbolcu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Gremio altyapısında yetişen Lincoln Henrique daha sonra kiralık olarak Rizespor ve America MG formaları giydi. Santa Clara'nın 2019-2020 sezonu başında kadrosuna kattığı Lincoln Henrique, 2022-2023 sezonu başında 3 milyon 500 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu devre arasında Lincoln Henrique'yi kiralık olarak RB Bragantino'ya gönderdi. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinde 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi bulunuyor. Fenerbahçe, Lincoln Henrique'nin bir sonraki satışından Santa Clara'ya yüzde 15 pay ödeyecek.