FenerbahçeFenerbahçe'ye Lincoln Henrique piyangosu! 3 talip birden çıktı

Fenerbahçe'ye Lincoln Henrique piyangosu! 3 talip birden çıktı

19.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı on numarası Luis Henrique'nin ülkesinden 3 takımın radarında olduğu aktarıldı.

Fenerbahçeye Lincoln Henrique piyangosu 3 talip birden çıktı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve daha sonra kiralık olarak RB Bragantino'nun yolunu tutan Lincoln Henrique'nin ülkesinden kulüplerin dikkatini çektiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımdaki geleceği belirsiz olan Lincoln Henrique'nin 3 takımın radarında olduğu belirtildi. Takvim'in haberine göre; Lincoln Henrique'nin RB Bragantino'da gösterdiği performansın alkış topladığı ifade edildi.

RB Bragantino ile olan kiralık sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek Brezilyalı futbolcunun, ülkesinden 3 takımı peşine taktığı aktarıldı.

Fenerbahçeye Lincoln Henrique piyangosu 3 talip birden çıktı

25 yaşındaki on numara, RB Bragantino formasıyla 42 maça çıktı. Lincoln Henrique, bu müsabakalarda 5 gol atma başarısı gösterdi. Brezilyalı futbolcu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Gremio altyapısında yetişen Lincoln Henrique daha sonra kiralık olarak Rizespor ve America MG formaları giydi. Santa Clara'nın 2019-2020 sezonu başında kadrosuna kattığı Lincoln Henrique, 2022-2023 sezonu başında 3 milyon 500 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu devre arasında Lincoln Henrique'yi kiralık olarak RB Bragantino'ya gönderdi. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinde 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi bulunuyor. Fenerbahçe, Lincoln Henrique'nin bir sonraki satışından Santa Clara'ya yüzde 15 pay ödeyecek.

KEŞFETYENİ
Milyonlar havada uçuşacak! Bayramda rekor onda
Milyonlar havada uçuşacak! Bayramda rekor onda

Cadde | 25.03.2025 - 06:44

Sanatçılar, Ramazan Bayramı’nda yaklaşık iki saat sahnede kalarak, milyonlar kazanacak.

Yazarlar