Fenerbahçe Fenerbahçe'ye golcü transferinde kötü haber! Mourinho istemişti, işte yeni takımı

Fenerbahçe'ye golcü transferinde kötü haber! Mourinho istemişti, işte yeni takımı

26.06.2024 - 15:58 | Son Güncellenme:

Jose Mourinho'nun talepleri doğrultusunda golcü transferi için çalışmalarına devam ederken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Portekizli teknik adamın istediği yıldız futbolcudan sarı-lacivertlilere kötü haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçeye golcü transferinde kötü haber Mourinho istemişti, işte yeni takımı

Gelecek sezon için takımı Jose Mourinho’ya emanet eden Fenerbahçe’de, transfer çalışmaları devam ediyor. Batshuayi'nin Galatasaray'la anlaşmöasının ardından sarı-lacivertlilerde gözler golcü transferine çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

 

MOURINHO İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin Jose Mourinho’nun isteği ile Juventus’un forvetini renklerine katmak istediği iddia edilmişti. La Gazzetta dello Sport’un haberine göre; Sarı-Lacivertliler, Çizme ekibinde başarılı bir sezon geçirmeyen Moise Kean’e talip olmuştu.

Ancak transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Moise Kean'in yeni takımı belli oldu.

Fenerbahçeye golcü transferinde kötü haber Mourinho istemişti, işte yeni takımı

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre Fiorentina, Juventus'tan Moise Kean'in transferini bitirmeye çok yakın.

BONSERVİS BEDELİ

Fiorentina'nın transfer için 12 milyon euro ödeyeceği belirtilirken yıldız futbolcunun da bu transfer için istekli olduğu aktarılanlar arasında yer aldı.

30 MİLYON EURO ÖDENDİ

2022/2023 sezonu yaz transfer döneminde Everton’dan Juventus’a kiralanan 1.83’lük santrfor, bir sonraki sezon 30 milyon Euro bedelle bonservisi ile kadroya katılmıştı. Kean'in mevcut piyasa değeri ise 14 milyon Euro.