06.02.2025 - 14:08 | Son Güncellenme:
Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ara transfer döneminde önemli takviyelere imza attı. Diego Carlos, Milan Skriniar, Anderson Talisca ve Ognjen Mimovic takıma katılan isimler oldu. Yabancı kontenjanı nedeniyle sarı-lacivertlilerin liste dışında bırakacağı isim Mimovic olacak.
MOURINHO: MIMOVIC LİSTEDE OLMAYACAK
Teknik direktör Mourinho, Erzurumspor FK maçı sonrası yaptığı açıklamada "Djiku ve Yusuf Avrupa listesinde var. Diego uzun bir sakatlık yaşayacaksa kendisi listede olmayacaktır. Mimovic’in herhangi bir listede olacağını düşünmüyorum. İçinde bulunduğumuz durum bu" ifadelerini kullanmıştı.
4.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANMIŞTI
Fenerbahçe, kısa süre önce Sırbistan'ın genç yeteneği Ongjen Mimovic'i kadrosuna kattığını açıklamıştı. Sarı lacivertliler konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Kulübümüz, Ognjen Mimovic’in transferi için kulübü Kızılyıldız ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır.
Ognjen Mimovic, kendisini 4,5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Sırp savunmacıya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
EYÜPSPOR'A KİRALIK GİDECEK
Play Spor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe yönetimi Ognjen Mimovic'in kiralık transferi için Eyüpspor’la görüşmelere başladı.