VoleybolFenerbahçe'nin yeni transferi Liza Safronova'nın Eda Erdem heyecanı! 'Çok ayrı bir dünya'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Liza Safronova'nın Eda Erdem heyecanı! 'Çok ayrı bir dünya'

21.08.2024 - 20:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferi Liza Safronova, kulüp televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçenin yeni transferi Liza Safronovanın Eda Erdem heyecanı Çok ayrı bir dünya

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı'nın renklerine bağladığı smaçör oyuncusu Liza Safronova açıklamalarda bulundu. Kulüp televizyonuna konuşan 19 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli ekibin kaptanı Eda Erdem hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

EDA ERDEM SÖZLERİ

Takım kaptanı Eda Erdem ile olan bir anısını anlatan Liza Safronova,"Eda ablanın fitnessı bitmişti. Beni gördü 'Liza hoş geldin' dedi. Ben bisiklet yapıyordum, hazır ola geçtim. 'Merhaba abla' dedim. Ter bastı her yerimi. Kalbim atmaya başladı mı, durdu mu anlamadım. Eda Erdem gibi birisinin seni tanıyor olması ve onunla antrenman yapacak olmak çok ayrı bir dünya." ifadelerini kullandı.

'İLK DEFA BU KADAR BÜYÜK BİR CAMİAYA GİRDİM'

Transferi hakkında konuşan genç oyuncu, "Transferim açıklandıktan sonra binlerce güzel yorum geldi beni destekleyen, müthiş bir taraftar desteği vardı. Bu beni çok mutlu etti ve ayrı bir motivasyon oldu. Pelin abla ve Darek abi her maçtan sonra beni tebrik etti. İlk defa bu kadar büyük bir camiaya girdim. Çok heyecanlıyım o yüzden." sözlerini kullandı.

Yazarlar