BasketbolFenerbahçe'nin eski yıldızı Nate Sestina kavgaya karıştı! 'Bana tükürdü'

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nate Sestina kavgaya karıştı! 'Bana tükürdü'

31.07.2024 - 10:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko'dan ayrılan ve ABD’de düzenlenen The Basketball Tournament (TBT) isimli organizasyonda mücadele eden Nate Sestina bir kavgaya karıştı.

Fenerbahçenin eski yıldızı Nate Sestina kavgaya karıştı Bana tükürdü

Fenerbahçe Beko'dan bu yaz ayrılan Nate Sestina basketbol dünyasında yaşanan bir kavga olayıyla gündem oldu. Tecrübeli basketbolcu, katıldığı bir turnuvada Chinanu Onuaku ile yaşadığı gerilim ve sonrasında yaşananlar büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

The Basketball Tournament'ta Chinanu Onuaku ile Nate Sestina arasında sinirler gerildi. Chinanu Onuaku araya giren insanlara rağmen Nate Sestina'nın yüzüne tükürdü.

'DAHA SONRA İŞLER KİŞİSELLEŞTİ'

Nate Sestina yaşanan olaylarla alakalı konuştu ve şu sözleri sarf etti:

Maç esnasında duygular çok yükselmişti, basketbol oynamak insanların duygularını kabartıyor. Tüm maç boyunca harika bir ortam vardı. Çılgınca bir şey yoktu, kişisel bir şey yoktu. Daha sonrasında işler kişiselleşti.

Fenerbahçenin eski yıldızı Nate Sestina kavgaya karıştı Bana tükürdü

Maçın ardından Chinanu Onuaku yanıma gelerek burada "L's down" yapmayın dedi. (L's down hareketi Louisville'i desteklemeyenlerin yaptığı bir el hareketi) Ancak her zaman, L's down.

Uzaklaştıktan sonra bana doğru adım attı, geriye doğru döndüm ve yüzüme tükürdü. Başka bir şey demeyeceğim. Manyakça bir şey olmadı, bana tükürdü. Bunun sorumlusu o.