FenerbahçeFenerbahçe'den transferde Filip Kostic sürprizi!

Fenerbahçe'den transferde Filip Kostic sürprizi!

15.07.2024 - 19:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Juventus forması giyen Filip Kostic ile ilgilendiği öğrenildi.

Fenerbahçeden transferde Filip Kostic sürprizi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin transferde gaza bastığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, Juventus forması giyen Filip Kostic'in peşine düştüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Nicolo Schira'nın haberine göre; Filip Kostic'in gelecek sezon Juventus'ta düşünülmediği belirtildi. 31 yaşındaki hücum oyuncusunun takımdan ayrılmaya hazır olduğu kaydedildi.

Juventus'tan ayrılması beklenen Filip Kostic için Fenerbahçe'nin devrede olduğu aktarıldı. 31 yaşındaki futbolcu için Atletico Madrid ve Crystal Palace'ın da ilgisinin bulunduğu vurgulandı.

Sırp futbolcu, geride kalan sezonda Juventus formasını 33 maçta terletti. Filip Kostic bu karşılaşmalarda 4 asist üretti.

Fenerbahçeden transferde Filip Kostic sürprizi

Filip Kostic'in Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Kragujevac altyapısında yetişen Filip Kostic daha sonra Radnicki, Groningen, Stuttgart, Hamburg ve Eintracht Frankfurt'ta oynadı. Juventus, 2022-2023 sezonu başında Filip Kostic için 14 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Filip Kostic, Sırbistan Milli Takımı'nın formasını 64 kez terletti. 31 yaşındaki hücum oyuncusu bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı.