FenerbahçeSevilla'dan Youssef En-Nesyri açıklaması! 'Bizi memnun eden bir teklif yok'

Sevilla'dan Youssef En-Nesyri açıklaması! 'Bizi memnun eden bir teklif yok'

15.07.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Youssef En-Nesyri için Sevilla'dan resmi açıklama geldi. Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, 27 yaşındaki santrforla ilgili konuştu.

Sevilladan Youssef En-Nesyri açıklaması Bizi memnun eden bir teklif yok

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin durumunu yakından takip ettiği Youssef En-Nesyri için Sevilla cephesinden açıklama yapıldı. Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, Faslı futbolcunun transferi hakkında demeç verdi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki santrfora çok sayıda kulübün ilgi gösterdiğini belirten Victor Orta, "Youssef En-Nesyri'ye Avrupa'dan birçok takımın ilgisi var" dedi.

Henüz kendilerini memnun edecek teklif almadıklarını dile getiren Victor Orta, "Onun öneminin farkındayız ama bugün bizi memnun eden bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

Sevilladan Youssef En-Nesyri açıklaması Bizi memnun eden bir teklif yok

Youssfe En-Nesyri için Serie A'dan Roma ve Suudi Arabistan'dan Al Quadsiah'ın ilgi duyduğu iddiaları öne sürülmüştü. Roma'nın Fenerbahçe'den daha iyi bir teklif yaparak transferi bitirme aşamasına geldiği belirtilmişti.

Youssef En-Nesyri, geride kalan sezonda Sevilla formasını 41 resmi maçta terletti. Faslı forvet, bu müsabakalarda 20 gol atma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki santrfor, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Youssef En-Nesyri'nin Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli forvetin güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Sevilladan Youssef En-Nesyri açıklaması Bizi memnun eden bir teklif yok

Malaga altyapısında yetişen Youssef En-Nesyri daha sonra Leganes'te oynadı. Sevilla, 2019-2020 sezonu devre arasında başarılı forvet için 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Youssef En-Nesyri, Fas Milli Takımı'nda 73 karşılaşmada forma şansı buldu. 27 yaşındaki santrfor, bu mücadelelerde 20 kez rakip fileleri havalandırdı.