GalatasarayCasemiro'dan Galatasaray kararı! Transferde sıcak gelişme

Casemiro'dan Galatasaray kararı! Transferde sıcak gelişme

04.09.2024 - 18:02 | Son Güncellenme:

Son olarak Osimhen'i kadrosuna katan Galatasaray'ın Manchester United forması giyen Casemiro için de devrede olduğu iddia ediliyordu. Brezilyalı yıldızın kararı ortaya çıktı.

Casemirodan Galatasaray kararı Transferde sıcak gelişme

Kadrosuna son olarak dünyaca ünlü yıldız Victor Osimhen'i katan ve orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da çarpıcı bir isim gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekibin Casemiro'yu 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve Manchester United ile görüşmelerin sürdüğü ifade edilmişti.

KARARINI VERDİ

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray’ın gündemindeki Casemiro, şu an Türkiye’ye gelmek istemiyor. Manchester United da, Brezilyalı yıldızın bu şartlarda takımda kalacağını düşünüyor. Sarı Kırmızılılar'ın yıldız futbolcuyu son ana kadar ikna etmek için uğraşacağı öğrenilirken, kararının değişmesinin zor olduğu belirtildi.

MAAŞI ÇOK YÜKSEK

Ayrıca, haftada 300 bin pound'dan fazla maaşla kulübün en çok kazanan futbolcularından biri olan Casemiro'nun maaş talepleri Galatasaray için sorun olacağı belirtildi.

Casemirodan Galatasaray kararı Transferde sıcak gelişme

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Haberin Devamı

20 milyon Euro piyasa değeri bulunan Brezilyalı yıldız, bu sezon Manchester United formasıyla çıktığı 4 maçta skor katkısı veremedi.

KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Kariyeri boyunca Sao Paulo, Porto, Real Madrid ve Manchester United formaları giyen Casemiro; 5 Şampiyonlar Ligi, 1 Copa America, 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 3 LaLiga, 3 UEFA Süper Kupası, 1 İngiltere Kupası, 1 İspanya Kupası, 3 İspanya Süper Kupası, 1 İngiltere Lig Kupası ve 1 U20 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı.