FenerbahçeFenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Lille maçı kararı!

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Lille maçı kararı!

02.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Lille maçının hazırlıkları başlarken Teknik Direktör Jose Mourinho, yeni transferlerle ilgili kararını verdi.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan Lille maçı kararı

Fenerbahçe’de artık tek gündem Lille maçı... Herkes salı günü oynanacak mücadeleye odaklanırken, bugüne kadar kadro tercihleriyle herkesi şaşırtan Teknik Direktör Jose Mourinho’nun bu kez yeni transferlere şans vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Özellikle Lugano maçında kanatlarda zaman zaman yaşanan sıkıntı nedeniyle Portekizli çalıştırıcının, taraftarın da performansını ve futbolunu çok merak ettiği Maximin’i bu kez sahaya süreceği bildirildi. Böylece herkes Fenerbahçe’nin yenilenen kadrosunu, sistemini görebilecek.

Yenilere verilecek şansın yanında artık Rade Krunic’in üstü tamamen çizildi. Lugano ile oynanan ilk maçta 90 dakika görev yapan, rövanşta ise kötü performansının ve taraftar tepkisinin ardından oyundan alınan tecrübeli futbolcunun ekstra bir durum olmadığı sürece yedek kulübesinde kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan Lille maçı kararı

Krunic’in aksine sakatlıktan çok iyi dönen ve Lugano ile oynanan rövanş maçında mücadele ve fizik gücünden hiçbir şey kaybetmediğini gösteren İsmail Yüksek merkez orta sahada görev alacak.

Haberin Devamı

Jose Mourinho’nun da ne olursa olsun hiçbir şekilde artık Krunic tercihini değerlendirmeyeceği, geçen sezonun ilk 11’inde değişilmez isim olan İsmail ile yoluna devam edeceği bildirildi.

ÖNCE SAVUNMA

Lugano karşısında oynanan iki maçta yenilen 4 golün ardından Teknik Direktör Jose Mourinho’un en büyük odak noktasının savunma olduğu öğrenildi. Lille ile olan eşleşmenin daha çetin geçeceğini düşünen Portekizli çalıştırıcı dün itibariyle başlanılan çalışmalarda defans oyuncularını sürekli uyardığı bildirildi.

Takım halinde ortaya konacak savunmanın önemli olduğunu düşünen tecrübeli çalıştırıcı salı gününe kadar oyuncularına bunu adeta ezberletecek ve maç boyunca ortaya konacak savunma oturacak.