FenerbahçeFenerbahçe'den Paulo Dybala bombası! İşte görüşme tarihi

Fenerbahçe'den Paulo Dybala bombası! İşte görüşme tarihi

27.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Roma forması giyen Paulo Dybala ile ilgilendiği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımın Arjantinli yıldız için masaya oturacağı tarih belli oldu.

Fenerbahçeden Paulo Dybala bombası İşte görüşme tarihi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmayların ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takımın bu doğrultuda Roma'dan Paulo Dybala ile ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe'nin Paulo Dybala transferi için Roma ile bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun 21 Kasım'da Roma'dan Florent Ghisolfi ile buluşacağı aktarıldı. Paulo Dybala'nın geleceği konusunda gelişmelerin olabileceği vurgulandı.

Fenerbahçeden Paulo Dybala bombası İşte görüşme tarihi

Paulo Dybala'nın Roma'dan ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtildi. 30 yaşındaki hücumcu, bu sezon Roma'da 9 karşılaşmada forma şansı buldu. Paulo Dybala bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi.

Arjantinli yıldızın Roma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Paulo Dybala'nın güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Fenerbahçeden Paulo Dybala bombası İşte görüşme tarihi

Instituto altyapısında yetişen Paulo Dybala daha sonra Palermo ve Juventus'ta oynadı. Juventus ile sözleşmesi biten Paulo Dybala, 2022-2023 sezonu başında bedelsiz olarak Roma'ya imza attı.

Haberin Devamı

Paulo Dybala, Arjantin Milli Takımı'nda 40 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki forvet arkası, bu mücadelelerde 4 kez rakip fileleri havalandırdı.