FenerbahçeFenerbahçe'den ayrıldı! Miguel Crespo, Başakşehir'e transfer oldu

Fenerbahçe'den ayrıldı! Miguel Crespo, Başakşehir'e transfer oldu

19.08.2024 - 18:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun Süper Lig ekibi Başakşehir'e transfer olduğunu açıkladı. Başakşehir, Miguel Crespo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçeden ayrıldı Miguel Crespo, Başakşehire transfer oldu

Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, orta saha kurgusunu Miguel Crespo ile güçlendirdi. Turuncu-lacivertli ekip, Fenerbahçe forması giyen Portekizli orta sahayı transfer ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Başakşehir, Miguel Crespo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli orta sahanın 13 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Crespo'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçeden ayrıldı Miguel Crespo, Başakşehire transfer oldu

Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun Başakşehir'e transfer olduğunu açıkladı. Sarı-lacivertliler, Portekizli orta saha oyuncusuna veda etti.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"2021-2022 sezonundan itibaren formamızı giyen oyuncumuz Miguel Crespo, Başakşehir Futbol Kulübü’ne transfer olmuştur. Bugüne kadar formamız altında verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR TRANSFERİ AÇIKLADI

Başakşehir, Fenerbahçe'den Miguel Crespo'yu transfer ettiğini açıkladı. Turuncu-lacivertli ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Hoş geldin Miguel Crespo!"

Fenerbahçeden ayrıldı Miguel Crespo, Başakşehire transfer oldu

F.BAHÇE'DE 12 GOL KATKISI

Miguel Crespo, Fenerbahçe formasıyla 80 resmi maça çıktı. 27 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 5 gol atma başarısı gösterdi. Miguel Crespo, takım arkadaşlarına 7 asist yaptı.

Barroselas altyapısında yetişen Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estoril'de forma giydi. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu devre arasında Miguel Crespo için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Portekizli orta saha, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Rayo Vallecano'da forma giydi. Miguel Crespo'nun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.