TrabzonsporTrabzonspor'da bekleneni veremedi! Eski kulübüne dönüyor

Trabzonspor'da bekleneni veremedi! Eski kulübüne dönüyor

19.08.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen yıldız futbolcuyla yolların ayrılma ihtimalinin olduğu öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcunun muhtemel yeni adresi netlik kazandı.

Trabzonsporda bekleneni veremedi Eski kulübüne dönüyor

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da transfer döneminde kadroya çok sayıda takviye yapılırken gözler bir yandan da ayrılacak isimlere çevrildi. Karadeniz devinde bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan tecrübeli futbolcunun ayrılık hazırlığında olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

31 yaşındaki kanat oyuncusunun yeniden eski kulübüne dönmeyi planladığı vurgulandı. Hırvatistan basınından Index'in haberine göre; Trabzonspor forması giyen Mislav Orsic'in ayrılık hazırlığında olduğu öğrenildi.

31 yaşındaki kanat oyuncusunun eski kulübü Dinamo Zagreb'in gündeminde olduğu belirtildi. Mislav Orsic'in Dinamo Zagreb'e geri dönme ihtimalinin yüksek olduğu aktarıldı.

Trabzonsporda bekleneni veremedi Eski kulübüne dönüyor

Mislav Orsic, 2023-2024 sezonu başında Trabzonspor'a imza atmış ancak çok ciddi bir sakatlık yaşamıştı. Hırvat futbolcu, bordo-mavili takımda 9 maça çıktı ve toplam 69 dakika sahada kaldı. Mislav Orsic, bu mücadelelerde 1 asist üretti.

Mislav Orsic'in Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 31 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Kustosija altyapısında yetişen Mislav Orsic daha sonra Inter Zapresic, Spezia Calcio, HNK Rijeka, NK Celje, Jeonnam Dragons, CC Yatai, Ulsan Hyundai, Dinamo Zagreb ve Southampton'da oynadı. Trabzonspor, Mislav Orsic için geride kalan sezon başında 2 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

31 yaşındaki kanat oyuncusu, Hırvatistan Milli Takımı'nda 27 kez sahaya çıktı. Mislav Orsic, bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.