Fenerbahçe Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İtalyan basını duyurdu: Teklifi kabul etti

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İtalyan basını duyurdu: Teklifi kabul etti

29.06.2024 - 00:55 | Son Güncellenme:

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezon için planlamalarını son sürat sürdürüyor. Transferler merakla beklenirken sarı-lacivertlilerde sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. İşte detaylar...

Fenerbahçede sürpriz ayrılık İtalyan basını duyurdu: Teklifi kabul etti

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdürüyor. Sarı-lacivertlişlerde gözler yapılacak transferlere çevrilmişken sürpriz bir ayrılık yaşanabilir.

Haberin Devamı

BATSHUAYİ SONRASI BİR AYRILIK DAHA

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 24 gol ve 3 asistlik performans sergileyen ve sarı-lacivertli ekiple sözleşmesi Haziran ayının sonunda bitecek olan Michy Batshuayi, Galatasaray'la anlaşmaya varmıştı.

Sarı-lacivertli ekip Batshuayi sonrası bir diğer golcüsüyle de yollarını ayırabilir. 

SÜRPRİZ İDDİA

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık kapıda. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Edin Dzeko'nun, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımına transferinin yakın olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık İtalyan basını duyurdu: Teklifi kabul etti

Yıldız golcü, Hajduk Split'in önerdiği 2 yıllık teklife olumlu bakıyor. Hırvat kulübünün, Fenerbahçe'yle de anlaşmaya varmak için görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

TEKLİFİ KABUL ETTİ

İtalyan basınından Sport Mediaset ise Hajduk Split'in Edin Dzeko ile anlaşma sağladığını duyurdu. Dzeko'nun Hajduk Split'in yeni teknik direktörü Gennaro Gattuso ve sportif direktör Nikola Kalinic'in kendisine sundukları teklifi kabul ettiği belirtildi. Golcü oyuncunun, Hırvat ekibi ile iki yıllık sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor.

38 yaşındaki santrforun, sarı lacivertli takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

PERFORMANSI

Bosna Hersekli futbolcu, geride kalan sezonda 46 maça çıktı ve Fenerbahçe'ye 25 gol, 10 asistlik skor katkısı sağladı.