Fenerbahçe Süper Lig'in eski yıldızı Fenerbahçe yolunda! Mourinho yeni golcüsünü buldu

Süper Lig'in eski yıldızı Fenerbahçe yolunda! Mourinho yeni golcüsünü buldu

28.06.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Batshauyi'nin Galatasaray ile anlaşmasının ardından golcü transferi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertliler Süper Lig'in eski yıldızı için harekete geçti. İşte detaylar...

Süper Ligin eski yıldızı Fenerbahçe yolunda Mourinho yeni golcüsünü buldu

Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, mutlak şampiyonluk hedeflediği yeni sezona dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Çalışmalarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için mesai harcıyor. Sarı-lacivertli yönetim, bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.

GÖZLER GOLCÜ TRANSFERİNDE

Batshuayi'nin Galatasaray ile anlaşmasının ardından Fenerbahçe de ilk hedef golcü transferi.

F.BAHÇE'YE SÜRPRİZ GOLCÜ

Fransız basınından Foot Marceto, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir haber yaptı. Fransızlar, sarı-lacivertli kulübün, Olympiakos'un yıldızını transfer etmek istediğini açıkladı.

Süper Ligin eski yıldızı Fenerbahçe yolunda Mourinho yeni golcüsünü buldu

EL KAABİ BOMBASI

Foot Marceto, Fenerbahçe'nin Olympiakos'un yıldızı Ayoub El Kaabi'yi kadrosuna katmayı hedeflediğini bildirdi. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

Edindiğimiz bilgilere göre Fenerbahçe, El Kaabi ile sözleşme imzalama aşamasında. Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Türk kulübü bir forvet arıyordu ve oyuncuya yaptıkları teklifi artırdılar.

Haberin Devamı

İstanbul kulübü önümüzdeki hafta başında transferi tamamlamayı umuyor. Ayoub El Kaabi böylece, Türkiye'ye dönmeye bir adım daha yaklaşmış oldu.

Ayoub El Kaabi daha önce Hatayspor forması giymişti. 

ZAMLI SÖZLEŞME TEKLİFİ

Sports Digitale'in haberine göre ise Olympiakos, kontratı sona eren Ayoub El Kaabi'nin maaşına zam yapıp yeni sözleşme teklif etti.

Yazarlar