FenerbahçeFenerbahçe'de Sebastian Szymanski'nin golü Lionel Messi'ye yazıldı! Sosyal medya sallandı

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski'nin golü Lionel Messi'ye yazıldı! Sosyal medya sallandı

13.07.2024 - 21:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Avusturya kampında oynadığı son hazırlık maçında Strasbourg ile kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertlilerde Sebastian Szymanski'nin golü sonrası ekrana yansıyan görüntü dikkat çekti.

Fenerbahçede Sebastian Szymanskinin golü Lionel Messiye yazıldı Sosyal medya sallandı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Avusturya kampındaki son maçında Strasbourg ile karşı karşıya geldi. Merkür Arena'daki müsabakada sarı-lacivertliler rakibi karşısında sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de açılış golünü kaydeden Sebastian Szymanski'nin sevinci sırada ekranlara yansıyan görüntü gündem oldu. Sosyal medyada bu görüntü sonrası çok sayıda paylaşım yapıldı.

SZYMANSKI GOLÜ ERKEN BULDU

5'inci dakikada Çağlar Söyüncü orta sahada rakibine yaptığı baskının ardından topu kazandı. Çağlar Söyüncü'nün pasında topla buluşan Sebastian Szymanski boşluğu iyi değerlendirdi ve kaleyi cepheden gördü.

Sebastian Szymanski'nin ceza sahası dışından çektiği sert şutta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Fenerbahçe bu golün ardından rakibi karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Fenerbahçede Sebastian Szymanskinin golü Lionel Messiye yazıldı Sosyal medya sallandı

EKRANLARA 'MESSI' YAZISI

Sebastian Szymanski'nin attığı golün ardından ekranlara yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Golü atan oyuncu hakkında verilen bilgilendirme yazısında Sebastian Szymanski yerine Lionel Messi'nin adı yer aldı.

Haberin Devamı

Lionel Messi yazısı daha sonra kısa bir süre ekranlarda kaldı ve ardından kayboldu. Fenerbahçeli taraftarlar, bu görüntü sonrası Sebastian Szymanski için sosyal medyada Messi yakıştırmalarında bulundu.

F.BAHÇE İLK YARIDA BULDUĞU GOLLERLE FİŞİ ÇEKTİ

Sebastian Szymanski'nin golü sonrası Fenerbahçe'de fileleri havalandıran isim Dusan Tadic oldu. Sırp on numaranın sağ kanattan yaptığı orta kimseye değmedi ve ağlara gitti.

Dusan Tadic'in ardından Fenerbahçe'de fileleri havalandıran isim Ryan Kent oldu. Sağ kanatta topla buluşan Bright Osayi Samuel'in pasında arka direkte topa dokunan Ryan Kent ağları havalandırdı.

Fenerbahçe'de maçın skorunu belirleyen isim Edin Dzeko oldu. Edin Dzeko, Jayden Oosterwolde'un pasında gelişine yaptığı vuruşla rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.