BeşiktaşAvrupa'da gündem Ciro Immobile! 'Krallar gibi karşılandı'

Avrupa'da gündem Ciro Immobile! 'Krallar gibi karşılandı'

13.07.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş taraftarlarının İtalyan forvet Ciro Immobile'yi havaalanında karşıladığı görüntüler, Avrupa basınında manşetleri süsledi.

Avrupada gündem Ciro Immobile Krallar gibi karşılandı

Lazio'dan ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan Ciro Immobile, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından gece yarısı havaalanında karşılandı. Ciro Immobile'ye Türkiye'deki ilk anlarında gösterilen sevgi Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta Ciro Immobile'nin krallar gibi karşılandığı belirtildi ve şu ifadeler kullanıldı:

"Immobile'yi İstanbul'da binlerce kişi karşıladı. Lazio'nun eski kaptanı, iki menajeri ve Alessandro Moggi ve Marco Sommella ile birlikte Türkiye'ye geldi ve krallar gibi karşılandı. Binlerce kişi korolar, sis bombaları ve bayraklarla onu bekliyordu: Immobile Beşiktaş formasını giydi ve yeni taraftarlarını selamlayıp teşekkür etti. Bu sahnelerin Avrupa'da yankı uyandıracağı kesin."

Avrupada gündem Ciro Immobile Krallar gibi karşılandı

Tuttomercato'da yer alan haberde ise, "Lazio, Immobile'nin vedası anında 'hafıza kaybı' yaşıyor. Ciro Immobile'nin vedası bir dönemin sonu anlamına geliyor ve taraftarları Lazio tarihinin en büyük golcüsünden mahrum bırakıyor" denildi.

Haberin Devamı

Sky Sports Italia'da yer alan haberde, "Ciro Immobile'yi İstanbul'da krallar gibi karşıladılar. Akşam geç saatlerde yüzlerce Beşiktaş taraftarı, eski Lazio'lu oyuncuyu tezahüratlarla ve sis bombalarıyla karşıladı ve yeni forvetinin adını avazları çıktığı kadar haykırdı" ifadeleri yer aldı.

Calcio Mercato'nun haberinde, "Türkiye'den İstanbul havalimanına gelen Ciro Immobile'yi, transferini kutlayan kalabalık bir Beşiktaş taraftarı grubu karşıladı" denildi.