FenerbahçeFenerbahçe'de Ryan Kent krizi! Bardağı taşırdı

Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi! Bardağı taşırdı

04.09.2024 - 08:19 | Son Güncellenme:

Transferde son düzlüğe girilirken Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüpte Ryan Kent'in durumuna çözüm bulunamadı.

Fenerbahçede Ryan Kent krizi Bardağı taşırdı

Fenerbahçe’de haftalardır tek gündem transfer. Çok önemli isimleri kadrosuna katan ve yeni yıldızlar için de durmaksızın çalışan yönetim, bir yandan da iç transferde operasyona başlamaya hazırlanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan isimlerle kısa süre içerisinde resmi görüşmeler başlayacak.

Haberin Devamı

4 GÜNLÜK TATİL BUGÜN BİTİYOR
Jose Mourinho, Milli maç nedeniyle lige verilen arada öğrencilerine jest yaparak 4 günlük tatil açıklamıştı. Fenerbahçe, aranın ardından Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Ancak Portekizli teknik adam, Milli göreve giden 13 oyuncunun yanı sıra sakatlığı bulunan Cenk Tosun’dan yoksun olacak. Dünyaca ünlü çalıştırıcı, U19 takımından takviye yaparak çalışmalara başlamayı planlıyor.

RYAN KENT’İN İNADI KIRILMADI
İngiliz futbolcuyu Fenerbahçe’den ayrılık konusunda kimse ikna edemiyor. Geçen sezon yönetimin, henüz teknik direktörü açıklamadan transfer ettiği Ryan Kent, İsmail Kartal’ın gözüne girememiş, lisansı dondurulmuştu.

Haberin Devamı

OSAYI VE İRFAN CAN KAHVECİ'YE YENİ SÖZLEŞME
Yönetimin önceliği İrfan Can Kahveci ile Bright Osayi-Samuel’e verdiği kaydedildi. 2021 yılının ocak ayında Başakşehir’den transfer edilen İrfan senelik 15 milyon TL’ye imza atmıştı. Milli yıldıza çok iyi bir zam yapılarak 3 yıllık yeni sözleşme teklif edileceği öne sürüldü. İrfan Can’a önerilecek yeni maaşın, takım ortalaması göz önünde bulundurularak 50 milyon TL olacağı iddia edildi. Başarılı oyuncu ile kısa sürede anlaşma sağlanması bekleniyor.

OSAYI DÜŞÜK BULDU
Bright Osayi-Samuel pazarlıkları ise daha uzun sürmeye aday. İrfan Can’la aynı dönemde takıma katılan Nijeryalı oyuncunun maaşı yıllık 1.8 milyon Euro. Yönetimin 26 yaşındaki futbolcunun menajerine 2 milyon Euro’luk ön teklif sunduğu kaydedildi. Ancak Samuel’in bu rakamı düşük bularak en az 2.5 milyon Euro istediği öne sürüldü. Yönetim, başarılı sağ bekle yapılacak görüşmelerin ardından orta yolu bulmayı umuyor.