GalatasarayIcardi için Arjantin'den olay iddia! Yeni adresini duyurdular: Heyecan yarattı

Icardi için Arjantin'den olay iddia! Yeni adresini duyurdular: Heyecan yarattı

10.10.2024 - 11:56 | Son Güncellenme:

Sık sık Arjantin'e giden Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, ülkesinde gündem oldu. Yıldız futbolcunun geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Icardi için Arjantinden olay iddia Yeni adresini duyurdular: Heyecan yarattı

Milli ara öncesi son olarak Alanyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da Mauro Icardi, maçın bitmesinin hemen ardından ülkesi Arjantin'e gitmişti. Arjantin'de sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan yıldız golcü gündem olurken geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

ICARDİ İDDİASI

Arjantin basınından Aire de Santa Fe'de yer alan habere göre Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, kariyerini ülkesi Arjantin'de sürdürebilir. Yıldız golcünün geleceği hakkında söylentilerin gittikçe arttığının altı çizildi.

Haberde yer alan ifadeler şu şekilde:

Mauro Icardi'nin River Plate'e gelebileceğine dair söylentiler giderek artıyor. Galatasaraylı oyuncu ise bu haberleri yalanlamaya çalışmıyor. Son birkaç gün içinde ismi özellikle gündeme geldi.

Icardi için Arjantinden olay iddia Yeni adresini duyurdular: Heyecan yarattı

'HER GEÇEN GÜN YAKLAŞIYOR'

Mauro Icardi'nin River Plate'in stadyumu Monumental'den yaptığı paylaşımların ve kulübün gençlik etkinliklerinde boy göstermesinin söylentileri daha da artırdığı belirtilirken Arjantinli golcünün ülkesine dönmeye her geçen gün daha da yaklaştığı aktarıldı:

Haberin Devamı

Gazeteci Renzo Pantich'e göre Mauro Icardi, Arjantin'de tutkulu bir takım aramaya karar verdi. Pantich'in bu açıklaması, Icardi'yi kırmızı-beyaz formayla görmeyi hayal eden River Plate taraftarları arasında büyük heyecan yarattı.

TRANSFERDE ENGEL MAAŞI

River Plate cephesi bu hayalin şu an için “somut bir şey olmadığını” belirtiyor. Ancak durumun gelecekte değişebileceğinin de farkındalar. Icardi'nin olası transferinin önündeki en büyük engel ise yüksek piyasa değeri ve maaşı.