FenerbahçeFenerbahçe'de Mourinho, Twente maçının 11'ni belirledi! İrfan Can Kahveci kararı

Fenerbahçe'de Mourinho, Twente maçının 11'ni belirledi! İrfan Can Kahveci kararı

03.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Avrupa Ligi'nde Twente ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho, ilk 11'ini belirledi. İşte sarı-lacivertli ekibin Hollanda deplasmanındaki planı...

Fenerbahçede Mourinho, Twente maçının 11ni belirledi İrfan Can Kahveci kararı

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jose Mourinho’nun, Twente deplasmanında kafasındaki 11’i netleştirdiği öğrenildi. Portekizli çalıştırıcı zorunlu olarak defans hattında değişiklik yapacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER

Zorlu mücadelede Osayi cezası, Çağlar Söyüncü de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Mourinho, UEFA listesinde olmayan Levent Mercan, Oğuz Aydın ve Filip Kostic’in yanı sıra Bartuğ Elmaz ile Ryan Kent de yararlanamayacak.

AMRABAT VE FRED KARARI

Tecrübeli çalıştırıcının defans hattını Mert Müldür-Becao-Djiku-Oosterwolde dörtlüsünden oluşturması bekleniyor. Merkez orta sahada ise Mourinho’nun vazgeçilmesi Fred’in partreni son iki maçta görev yapan ve başarılı futboluyla tam not alan Amrabat olacak.

Fenerbahçede Mourinho, Twente maçının 11ni belirledi İrfan Can Kahveci kararı

İRFAN CAN 11'E

Süper Lig’de 7, Avrupa’da ise 5 maçta görev yapan ve yorulan Tadic’in yerine ise İrfan Can Kahveci’nin oynaması bekleniyor. 10 numarada Szymanski, sol kanatta ise Maximin değişmeyecek.

Haberin Devamı

Mourinho ileri uçta ise bulduğu şansları iyi değerlendiremeyen En Nesyri’ye bir şans daha vereceği ve Faslı forvetle sahaya çıkacağı bildirildi.

Yazarlar