FenerbahçeFenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Galatasaray isyanı

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Galatasaray isyanı

31.08.2024 - 00:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Jose Mourinho maçın ardından oyun hakkında konuştu. Mourinho'dan Galatasaray çıkışı geldi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Alanyaspor ile karşılaştı. Ülker Stadyumu'nda oynana maçı Fenerbahçe 3-0 kazandı. Mücadele sonrasında Teknik Direktör Jose Mourinho konuştu.

Haberin Devamı

HOŞUMA GİTMEDİ
"Ben de herkes gibi bugünü saygıyla kutluyorum. Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Bizler, Türk olmayanlar da saygıyla kutluyoruz. Galibiyeti hak ettik. İkinci yarının ilk 15 dakikası hoşuma gitmedi. İlk yarıdaki baskıyı sürdüremeyeceğimizi biliyordum. Topu tutmayı seven bir takıma karşı bu düşüşü yaşarsanız onlara hayatta kalma şansı veriyorsunuz ama ikinci golü atınca maçı bitirdik."

HAFTA BOYU BASKIYA ÇALIŞTIK
"Bu takımın taktiksel futbol kültüründe geliştiğini gösteriyor. Başakşehir maçında rakibimizi izlemiştim. Oyun kurmayı, topu tutmayı ne kadar sevdiğini gördüm. Hafta boyunca bu baskıya çalıştık. Savunma hattında adam adama oynadık. İlk yarıda daha fazla gol atamamış olmak üzücü, maç ilk yarıda bitirebilirdik."

Haberin Devamı

'TÜRKİYE'DE SADECE GALATASARAY KART GÖRMÜYOR'
"Umarım bu sezon 50'den fazla maç oynarız. Böyle olmasını istiyorum. Uzun sezonlarda sakatlıklar, kart cezaları oluyor. Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor."

AMRABAT CEVABI
"Amrabat konusunda başkanımız, direktörümüz nasıl biri olduğumu biliyor. Maçtan önce bana transferle ilgili bilgi vermediler. Şimdi bana bilgi verecekler."

"Bir önceki maçımız hakem kararları açısından kritik bir maçtı. Keyifle söylüyorum ki bugün sahada iyi bir hakem vardı. İkinci sezonu sanırım. Sahada çok iyi bir hakem vardı."

"Krunic ve Zajc, benim fikirlerime ve oynatmak istediğim oyuna uymadığı için o bölgede bir eksiklik vardı. Oraya bir oyuncu aldık."

Yazarlar