Turkish Airlines EuroleagueFenerbahçe'de Jasikevicius, Anadolu Efes derbisi öncesi temkinli: Çok zor bir deplasman

Fenerbahçe'de Jasikevicius, Anadolu Efes derbisi öncesi temkinli: Çok zor bir deplasman

09.10.2024 - 15:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'in 2. haftasında Anadolu Efes'le karşı karşıya gelecek. Derbi öncesi sarı-lacivertli ekipte Başantrenör Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede Jasikevicius, Anadolu Efes derbisi öncesi temkinli: Çok zor bir deplasman

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius de kulüp sitesindeki açıklamasında, zor bir deplasman maçına çıkacaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'in sezona iyi başladığını aktaran Jasikevicius, "Çok zor bir deplasman karşılaşması olacak. Anadolu Efes sezona harika başladı ve bu ligde deplasmandaki her maç zorludur. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda onlara karşı neleri iyi yapamadığımızı anlamalı ve bunları düzeltmeye çalışmalıyız. Ayrıca maç içerisinde zorlu anlar yaşayabileceğimizin ve bu durumlarda takım olarak hareket etmemiz gerektiğinin bilincinde olmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertli basketbolcu Bonzie Colson ise "Harika bir maç ve çok iyi bir atmosfer olacak. Kesinlikle heyecanlıyız, çünkü bunun iki İstanbul takımı arasında oynanacak bir derbi olacağının bilincindeyiz. Olympiacos maçını kazanmamızı sağlayan ritmimizi devam ettirmeli ve daha iyi oynamak için çabamızı sürdürmeliyiz." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, saat 20.30'da Basketbol Gelişim Merkezi'nde karşılaşacak.