FenerbahçeFenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi! Milli Takım'da kendini gösterdi

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi! Milli Takım'da kendini gösterdi

16.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Jose Mourinho’nun oyun sisteminde ilk 11’de yer bulamayan İrfan Can Kahveci, Milli Takım'da attığı gollerle kendisini göstermeyi başardı. İşte detaylar...

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci gelişmesi Milli Takımda kendini gösterdi

Geçen sezonun yıldızı İrfan Can Kahveci, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun oyun sisteminde ilk 11’de yer bulamasa da, milli takım performansı ile ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Karadağ ile oynanan milli maçta galibiyet golünü atan futbolcu, İzlanda karşısında attığı ilk golle milli takımın önce beraberliği sağlamasını ardından da galibiyete ulaşmasına katkı verdi. Maçtan sonra da İrfan, “Bu gollere ihtiyacım vardı” dedi.

İRFAN CAN İLK 11'E

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, uzun süredir İrfan yerine Maximin’i oynatması sebebiyle eleştiriliyordu. İrfan’ın milli takımdaki yükselen performansı sebebiyle ilk 11’e girmesi gündeme geldi.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci gelişmesi Milli Takımda kendini gösterdi

MERT HAKAN, İSMAİL VE ÇAĞLAR GELİŞMESİ

Bu arada sarı-lacivertliler, Samsunspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Milli arada az sayıda oyuncu ile çalışmalarını yapan Fenerbahçe’de sakatlıktan kurtulan Mert Hakan, İsmail ve Çağlar’ın hafta sonu oynanacak karşılaşmaya kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.