Türkiye Haberleri Dwight Yorke'den Arda Güler çağrısı! 'Sözleşme imzalamalı'

Dwight Yorke'den Arda Güler çağrısı! 'Sözleşme imzalamalı'

24.06.2024 - 19:14 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın eski futbolcularından Dwight Yorke, Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler ile ilgili konuştu.

Dwight Yorkeden Arda Güler çağrısı Sözleşme imzalamalı

İngiliz futbolunun sembol isimleri arasında yer alan Dwight Yorke, 19 yaşındaki on numara Arda Güler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dwight Yorke, Arda Güler'in Manchester United'a transfer olması gerektiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Arda Güler'in Gürcistan maçında attığı gole dikkat çeken Dwight Yorke, "Arda Güler'in birkaç yıldır harika çocuk olduğu konuşuluyor ve Türkiye için attığı harika golle bu özel niteliğe sahip olduğunu gösterdi. Avrupa'yı aydınlattı ve şimdi herkes onu Real Madrid'in yedek kulübesinden kurtarmak isteyecek" dedi.

Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılıp Manchester United'a transfer olması gerektiğini belirten Dwight Yorke, "Kevin De Bruyne ve Mohamed Salah gibi isimlerin Chelsea gibi büyük bir kulüpten ayrıldığını ve bunun kariyerlerine fayda sağladığını gördük, Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılıp Manchester United'a katılmasının da benzer bir durum olmayacağını kim söyleyebilir" diye konuştu.

Dwight Yorkeden Arda Güler çağrısı Sözleşme imzalamalı

Arda Güler'in düzenli olarak şans bulması gerektiğini vurgulayan Dwight Yorke, "Hafta içi ve hafta sonu oynama fırsatına ihtiyacı var. Herkes tecrübeli ve hızlı bir çözüm arıyor ama dünya çapında bir oyuncu olabilecek Arda Güler'i göz ardı etmemeliyiz. Manchester United onunla sözleşme imzalamalı" ifadelerini kullandı.