FenerbahçeFenerbahçe'de değişim zamanı! İşte Mourinho'nun planı

Fenerbahçe'de değişim zamanı! İşte Mourinho'nun planı

15.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Jose Mourinho, bugünkü maçta Osayi ve Djiku’nun yokluğunda defans hattını değiştirecek. Portekizli çalıştırıcının ilerideki uyumu ise bozmayacağı öğrenildi

Fenerbahçede değişim zamanı İşte Mourinhonun planı

Teknik direktör Jose Mourinho, kazanan takımı savunma dışında bozmayacak. Sakatlıktan yeni çıkan Ganalı stoper Djiku’nun yedek soyunacağı öğrenilirken, stoperde Çağlar-Becao ikilisinin oynayacağı belirtildi. Sağ bekte Osayi’nin yokluğunda daha önce olduğu gibi Mert Müldür forma giyecek, sol bekte ise Ferdi’nin gidişinin ardından forma giyen Oosterwolde yine bu bölgede ter dökecek.

Haberin Devamı

İleri uçtaki isimlerde ise bir oynama olmayacak. Orta alanın sağında Tadic, solunda Saint Maximin görev yapacak. Forvette ise Dzeko sarı-lacivertli takımın gol yükünü üstlenecek.

Fenerbahçe’nin son transferi Kostic kondisyon eksikliği nedeniyle kadroda yer almazken, Faslı orta saha Sofyan Amrabat ise ilk kez sarı-lacivertli takımın kadrosuna girdi. Hem Fiorentina’da hem de Fas Milli Takımı’nda forma giyen ve uyum sorununu hemen atlatan tecrübeli futbolcunun Kasımpaşa deplasmanında Fred’in partneri olacağı bildirildi.

Rekor için sahada
Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 21 lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe bugün Kasımpaşa karşısında kulüp rekorunu kırmak için çıkacak. Sarı-lacivertlilerde Nisan 1960-Mayıs 1961 yılıyla kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisine sahip. Ligde deplasmanda oynadığı son 21 lig maçını kaybetmeyen (17 galibiyet ve 4 beraberlik) Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı da yenerse kulüp tarihinin deplasman galibiyet rekorunu kıracak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede değişim zamanı İşte Mourinhonun planı

Yazarlar