FenerbahçeFenerbahçe'de Cengiz Ünder'e sürpriz talip! Transfer için opsiyonlu formül

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'e sürpriz talip! Transfer için opsiyonlu formül

04.08.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Cengiz Ünder'e İtalya'dan sürpriz bir takımın talip olduğu öğrenildi. Milli futbolcu için düşünülen transfer formülü netlik kazandı.

Fenerbahçede Cengiz Ündere sürpriz talip Transfer için opsiyonlu formül

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği henüz belli olmayan Cengiz Ünder'e transferde sürpriz bir talibin çıktığı öne sürüldü. Sarı-lacivertli takımda Portekizli teknik direktörün kadroda düşünmediği milli oyuncuya İtalyan ekibinin ilgi gösterdiği belirtildi.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'e Serie A'nın yeni ekibi Venezia'nın talip olduğu kaydedildi.

Venezia kurmaylarının Cengiz Ünder için harekete geçtiği belirtildi. İtalyan ekibinin, milli futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı vurgulandı.

Fenerbahçede Cengiz Ündere sürpriz talip Transfer için opsiyonlu formül

27 yaşındaki kanat oyuncusu, geride kalan sezonda Fenerbahçe'de 33 maça çıktı. Cengiz Ünder bu müsabakalarda 9 gol atma başarısı gösterdi. Milli futbolcu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Altınordu altyapısında yetişen Cengiz Ünder daha sonra Başakşehir, Roma, Leicester City ve Marsilya'da oynadı. Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu başında Cengiz Ünder için 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki kanat oyuncusu, A Milli Futbol Takımı'nda 51 karşılaşmada süre aldı. Cengiz Ünder, bu mücadelelerde 16 kez rakip fileleri havalandırdı.