FenerbahçeFenerbahçe'de Cengiz Ünder satış listesinde! Menajerine talimat: Kulüp bul

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder satış listesinde! Menajerine talimat: Kulüp bul

26.07.2024 - 12:05 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımda yapılan flaş transferlerin ardından Cengiz Ünder gözden çıkarıldı. Yönetim, Mourinho'nun planında yer almayan yıldız futbolcunun menajerine kulüp bulması için talimat verdi.

Fenerbahçede Cengiz Ünder satış listesinde Menajerine talimat: Kulüp bul

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'le yollar ayrılıyor... Marsilya'dan büyük umutlarla 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen deneyimli kanat oyuncusunun satış listesine konduğu, yönetimin oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

PLANLAMADA CENGİZ'E YER YOK

Portekizli çalıştırıcı sol kanadı Allan Saint-Maximin ve Oğuz Aydın'a, sağ kanadı ise Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci'ye teslim edecek. Deneyimli teknik adamın planlamasında Cengiz Ünder'e yer kalmadı. 15 milyon euroya gelen 27 yaşındaki oyuncu ile yola devam etmek istemeyen Mourinho'nun kararı sonrası menajeri görüşmeye çağrıldı. 

Fenerbahçede Cengiz Ünder satış listesinde Menajerine talimat: Kulüp bul

10 MİLYON EUROYA SATIŞ LİSTESİNDE

27 yaşındaki futbolcunun temsilcisi kulüp arayışlarına başlarken Fenerbahçe kurmayları 10 milyon euro bonservis talep ediyor. Cengiz Ünder Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 9 gol 3 asistlik performans sergilemişti.

FENERBAHÇE İTALYAN TAKIMLARINA ÖNERDİ

Lugano maçı öncesi UEFA listesine alınmayan sarı-lacivertli futbolcunun daha önce de İtalya’ya geri döneceği haberleri çıkmıştı. Bu kez ise Calciomercato’da yer alan habere göre sarı-lacivertliler, Cengiz’i Napoli, Fiorentina ve Bologna’ya önerdi.

Yazarlar