FenerbahçeFenerbahçe, yeni Oosterwolde'yi buldu! Kulübüyle görüşmeler başladı

Fenerbahçe, yeni Oosterwolde'yi buldu! Kulübüyle görüşmeler başladı

22.10.2024 - 12:00 | Son Güncellenme:

Samsunspor maçında zirve yarışında çok önemli 2 puan kaybeden sarı-lacivertli takım, Oosterwolde'den gelen sakatlık haberi sonrası şok yaşamıştı. Yönetimin sahalardan 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Hollandalı savunmacının yerine transfer arayışlarına başladığı ve yıldız futbolcu ile görüşmelere başladığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe, yeni Oosterwoldeyi buldu Kulübüyle görüşmeler başladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor deplasmanında 2-1 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamamış ve sahadan 2-2'lik skorla beraberlikle ayrılmıştı. Sarı-lacivertlilerde 73. dakikada sakatlanan Jayden Oosterwolde oyuna devam edememişti.

Haberin Devamı

6 AY FORMA GİYEMEYECEK

Dün kulüpten sağlık bilgilendirmesinde "Jayden Oosterwolde’nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir" ifadeleri kullanılmıştı. Hollandalı savunmacının 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, Fenerbahçe'de sol bek için transfer alarmı verildi.   

ROTA ARCHIE BROWN

Gent'in yıldızı Archie Brown sol bek adayları arasında ilk sırada yer alıyor. 22 yaşındaki İngiliz futbolcu için Belçika kulübüyle temasa geçildi. 1.90 metrelik Brown sürati ve mücadeleci yapısıyla biliniyor. Mukavelesi 2027'de sona erecek genç futbolcu orta sahanın solunda da görev yapabiliyor. 

Fenerbahçe, yeni Oosterwoldeyi buldu Kulübüyle görüşmeler başladı

18 RESMİ MAÇTA 4 ASİST

22 yaşındaki yıldız, bu sezon Gent formasıyla çıktığı 18 resmi maçta 4 asist kaydetti. Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası yaz transfer döneminde Archie Brown'ın ismi gündeme gelmişti.